Време е да тесна страха от високо ли? Е ако е така аз що не се сещам, ми трябва някой да ми каже

. Може да изпускам и други неща като не разпознавам знаците... Някой път ми идва нещо да ви питам, обaче чета наред в “преди да питаш” и – факт, че намирам отговори. В дневниците също гледам препоръките за разни ситуации и откривам по нещо, което мисля че ме касае. Дано нямам сериозни пропуски.
Колкото повече наближава финала на предизвикателството ми, толкова по-често се прокрадват някакви съмнения, че ще се справя. Забелязвам някакъв страх от провал сега. Като че не вярвам във възможностите си – та туй присъства даже във визуализацията ми

Като че усещам слабо стягане в гърдите от тая работа.
Вчера чета нечия история във форума и там има страх от провал. И асоциирах ли се, к’во стана – стегнаха ми се гърдите и ме напуши на рев. Затворих сайта и тес, добавих дишане уджай (йога инструкторката казва, че много успокоява) и тупам, повтарям на ум и дишам. Отне ми повече време да се съсредоточа, щото на ум се затруднявам, обаче много ми хареса – с 3 кръга се занулих.
Струва ми се, че съм малко пръсната – чета разни неща, пробвам, някой път смесвам техники, защото не ми е отработено всичко. Тука сега пак съзирам някакви съмнения в себе си.
Като тесам не се прозявам много (кое е много незнам

). Някой път повече, друг път хич. Имах 2 дни, които не бяха един след друг, в които се прозявах по цял ден – разпра ми е устата

. Повече въздишам обикновено.
Във визуализацията ми, някакви работи придобиват по-ярко изражение – напр. кекса мирише много приятно, виждам с какъв цвят лак на ноктите съм. Много интересно.
На няколко места, вкл. и в книгата срещам, че трябва да се изчистят взаимоотношенията с лекарите, обаче нямам идея като как да захвана.
Май това е за последните дни.
Благодаря за помощта и поздрави!