Ревност

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
valkata
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Юли 2017 19:38

Ревност

Мнение от valkata »

Здравейте,
Имам проблем и търся трескаво решение. Жена ми е много ревнива. Има проблем че в нейното семейство е имало изневяра, майка й е била наранена и това й е предадено. Постоянно търси някакви поводи за да прави скандали за ревност. Излизаме с нейна приятелка и приятелят й - харесал съм и съм свалял приятелката й, пиша на някоя жена по фб нещо безобидно като харесваш ли тази група, понеже аз я харесвам, веднага прави скандал че искам да я свалям. Минаваме по улицата и решава че съм загледал някоя жена, веднага следва скандал. Рови ми кореспонденциите по мейл, фейсбук и телефон. Чувството е ужасно, казвам й постоянно че от това няма смисъл и води до негативни емоции, които подкопават всичко и ни пречат да сме щастливи. Ходихме на терапия заради тази ревност, защото й казах че ако това не се оправи се разделям, имаше ефект, но след като терапията спря, нещата се върнаха в изходна точка. Понеже имаме малко дете и майка ни помага с отглеждането, си мисля че отново има това негативно влияние и постоянно се съмнява във всичко което правя - ако излезна някъде то съм свалял някоя жена, ако отида на фитнес или йога - 100% съм оглеждал жени, ако пътувам на някъде сам със сигурност съм качил пътник и съм я свалял и съм правил секс с нея. Постоянно има едно обвиняване и търсене на нещо.
Дайте ми някакви насоки какво може да се направи в случая, защото според мен освен раздяла друг изход няма, а тя ще бъде болезнена за всички замесени.
Сега пак имаме скандал, иска да си тръгва с детето, в същото време пише на терапевта че я е много страх от това.
Знам че има нужда от терапия за да вдигне самооценката си и така да не се чувства заплашена във всеки момент, уверявам я че я обичам и не мисля за други жени, но ми писва понеже промяна няма, а това продължава години.
Мога ли да направя нещо и ако да дайте ми някакви насоки, моля. Положението е много зле.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Ревност

Мнение от ivangp »

Накратко - нужна й е ТЕС терапия с опитен терапевт. Смятам че в рамките на 3-5 сесии проблемът може да бъде решен.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор