И за още един отговор бих искала да помоля. Може ли да Тесам с положителна напомняща фраза. Примерно да потупвам по точките и да казвам: аз имам прекрасен, добър и любящ приятел, или аз съм красива, или аз съм забавна... И как би звучала, декларацията в такъв случай.
Благодаря ти много предварително!
Проблемна връзка
Re: Проблемна връзка
Последно промяна от bluesky на 17 Фев 2019 16:13, променено общо 2 пъти.
Прочете ли книгата?
Прочете ли информацията на линковете, които ти дадох?
Ако да, прочети ги пак.
Твърде заета си да се самосъжаляваш.
Първото решение, което трябва да вземеш е да спреш да се изживяваш като жертва.
Никой за нищо не ти е виновен.
Сама си причиняваш това, което ти се случва.
В момента, в който поемеш ПЪЛНА отговорност за начина, по който възприемаш себе си, околните и света, всичко ще започне да се променя.
Постоняство и упорита работа му е майката.
Всичко, което ти е необходимо за промяната е в този форум и в книгата ми + постоняство и здрава ежедневна работа от твоя страна.
Няма готови и идеални декларации за твоя или за който и да е друг проблем.
Всичко е индивидуално.
Виж линковете, които съм ти дал и започвай работа.
Всеки ТЕС е по-добър от никакъв ТЕС.
Колкото повече и по-често ТЕСаш, толкова по-добре.
Пиши колко си ТЕсала, с какви декларации, колко често и с какви резултати! За да мога да те коригирам.
В момента не ми даваш нищо, за което да се хвана, освен това, че си нещастна.
Ами те 99% от хората са. Само че визират други проблеми. И всички обвиняват някого за това, но не и самите себе си.
Масите живеят в тихо отчаяние и само псуват, плачат, молят се и проклинат, вместо да предприемат действия за да се освободят от мъките си.
Въпросът: " Защо ми се случва това, което ми се случва?" - води до загуба на време, енергия и ресурси.
Правилният въпрос е: "Какво мога да направя за да спре да ми се случва еди какво си?"
След това хващаш един от отговорите и започваш да действаш по него.
Следиш какви са резултатите и ако не са задоволителни, променяш действията си.
Но действаш, а не седиш да се тюхкаш и маеш и да се чудиш красива ли си, грозна, дебела, тъпа и т.н.
Не е там разковничето.
"За лудо работи- за лудо не стой" - е казал народа
Спри да плачеш и ДЕЙСТВАЙ!!! Или пък реви но, въпреки това ДЕЙСТВАЙ!!!
Пиши как действаш, аз ще коригирам.
Ако няма действие, няма какво да коригирам.
Прочете ли информацията на линковете, които ти дадох?
Ако да, прочети ги пак.
Твърде заета си да се самосъжаляваш.
Първото решение, което трябва да вземеш е да спреш да се изживяваш като жертва.
Никой за нищо не ти е виновен.
Сама си причиняваш това, което ти се случва.
В момента, в който поемеш ПЪЛНА отговорност за начина, по който възприемаш себе си, околните и света, всичко ще започне да се променя.
Постоняство и упорита работа му е майката.
Всичко, което ти е необходимо за промяната е в този форум и в книгата ми + постоняство и здрава ежедневна работа от твоя страна.
Няма готови и идеални декларации за твоя или за който и да е друг проблем.
Всичко е индивидуално.
Виж линковете, които съм ти дал и започвай работа.
Всеки ТЕС е по-добър от никакъв ТЕС.
Колкото повече и по-често ТЕСаш, толкова по-добре.
Пиши колко си ТЕсала, с какви декларации, колко често и с какви резултати! За да мога да те коригирам.
В момента не ми даваш нищо, за което да се хвана, освен това, че си нещастна.
Ами те 99% от хората са. Само че визират други проблеми. И всички обвиняват някого за това, но не и самите себе си.
Масите живеят в тихо отчаяние и само псуват, плачат, молят се и проклинат, вместо да предприемат действия за да се освободят от мъките си.
Въпросът: " Защо ми се случва това, което ми се случва?" - води до загуба на време, енергия и ресурси.
Правилният въпрос е: "Какво мога да направя за да спре да ми се случва еди какво си?"
След това хващаш един от отговорите и започваш да действаш по него.
Следиш какви са резултатите и ако не са задоволителни, променяш действията си.
Но действаш, а не седиш да се тюхкаш и маеш и да се чудиш красива ли си, грозна, дебела, тъпа и т.н.
Не е там разковничето.
"За лудо работи- за лудо не стой" - е казал народа
Спри да плачеш и ДЕЙСТВАЙ!!! Или пък реви но, въпреки това ДЕЙСТВАЙ!!!
Пиши как действаш, аз ще коригирам.
Ако няма действие, няма какво да коригирам.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Здравей Иване.
Аз не съм спирала да тесам.
Сега го правя и повече.
Ето декларациите ми:
... Се страхувам, че че не съм достатъчно добра, аз...
Реших да започна и предизвикателството. Тук декларацията ми е:
.. Въпреки, че имам болки в кръста, гърба и краката, и се страхувам, че не съм достатъчно добра, аз напълно приемам себе си, и избирам да се освободя от болките, и избирам да се освободя от страха, че не съм достатъчно добра....
Днес е трети ден. Смуча кристалче сол преди поредната чаша вода.
Тесам и за бившия си вече приятел. Наистина се успокоявма. Но после пак се връща болката. Много е неприятно. Не се самосъжалявам. Не се сърдя. Пазя хубавите спомени. Успяват да ме разплачат. Както казваш рева и тесам, че ми липсва.
Това е.
Ще пиша пак.
Хубав ден на всички!
Аз не съм спирала да тесам.
Сега го правя и повече.
Ето декларациите ми:
... Се страхувам, че че не съм достатъчно добра, аз...
Реших да започна и предизвикателството. Тук декларацията ми е:
.. Въпреки, че имам болки в кръста, гърба и краката, и се страхувам, че не съм достатъчно добра, аз напълно приемам себе си, и избирам да се освободя от болките, и избирам да се освободя от страха, че не съм достатъчно добра....
Днес е трети ден. Смуча кристалче сол преди поредната чаша вода.
Тесам и за бившия си вече приятел. Наистина се успокоявма. Но после пак се връща болката. Много е неприятно. Не се самосъжалявам. Не се сърдя. Пазя хубавите спомени. Успяват да ме разплачат. Както казваш рева и тесам, че ми липсва.
Това е.
Ще пиша пак.
Хубав ден на всички!
Въоръжи се с търпение!
И ТЕСай яко и ежедневно.
Това, което виждаш момента, е само върха на айсберга.
Също така горещо ти препоръчвам да се присъединиш към ТЕС практиките, които правим всяка седмица. Повече информация за тях можеш да намреш тук: https://www.-----.com/groups/1173473689478199/
Чудесно. Пиши как върви Предизвикателството всяка седмица.(резултати, прозрения, промени на декларациите и т.н.)
Здравейте,
на всички, които четат този форум и на теб Иване.
Спрях да пиша тук, но не спрях да Тесам. Сучиха се много неща , които желая. И съм безкрайно благодарна.
Сега искам да се концентрирам върху здравето си. Болките в краката, изчиставнето на кожата ми, сгъстяването на косата ми
и освобожадването от непрекънатото притеснение. Може би най много трябва да работя с последното.
Не знам дали е правилно, но тесам по два начина.
1. Въпреки, че непрекъснато се притеснявам, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам, да бъба спокойна и уверена в добрия изход на нещата.
Напомняща фраза: Редувам - много се притеснявам с избирам, да бъба спокойна и уверена в добрия изход на нещата.
или
2. Въпреки, че непрекъснато се притеснявам, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
Напомняща фраза: много се притенявам
Факт е , че и от двете има ефект.
И сега това, с което не успявам да се справя на този етап - болки в дясната тазобедрена става. Другите притеснения допълват това.
Аз не съм спряла да тесам и за това. Беше намаляла болката. Но от неделя, пак. Боля ме ставата. Боляха ме краката. Това ме плаши. И става една... От неделя тесам много. Не знам колко време. Но поне 15 мин на ден за краката тесам. Имам артритни изменения. Сега , докато пиша това, си мисля, дали да не направя отново предизвикателстото. Дали да е само за ставата или да включа и другите неща.
За косата слушам афермации.
За кожата бъркам кремчета. Идея нямам, дали ще помогнат.
Слушам мантри.
Бих искала да помоля за съвет за крака!!! Водя активен живот, ходя много, танцувам, играя йога, но не спира да ме боли и много се страхувам да не объркам нещо.
Пожелавам хубав ден на всички, които четат това!
на всички, които четат този форум и на теб Иване.
Спрях да пиша тук, но не спрях да Тесам. Сучиха се много неща , които желая. И съм безкрайно благодарна.
Сега искам да се концентрирам върху здравето си. Болките в краката, изчиставнето на кожата ми, сгъстяването на косата ми

Не знам дали е правилно, но тесам по два начина.
1. Въпреки, че непрекъснато се притеснявам, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам, да бъба спокойна и уверена в добрия изход на нещата.
Напомняща фраза: Редувам - много се притеснявам с избирам, да бъба спокойна и уверена в добрия изход на нещата.
или
2. Въпреки, че непрекъснато се притеснявам, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
Напомняща фраза: много се притенявам
Факт е , че и от двете има ефект.
И сега това, с което не успявам да се справя на този етап - болки в дясната тазобедрена става. Другите притеснения допълват това.
Аз не съм спряла да тесам и за това. Беше намаляла болката. Но от неделя, пак. Боля ме ставата. Боляха ме краката. Това ме плаши. И става една... От неделя тесам много. Не знам колко време. Но поне 15 мин на ден за краката тесам. Имам артритни изменения. Сега , докато пиша това, си мисля, дали да не направя отново предизвикателстото. Дали да е само за ставата или да включа и другите неща.
За косата слушам афермации.
За кожата бъркам кремчета. Идея нямам, дали ще помогнат.
Слушам мантри.

Бих искала да помоля за съвет за крака!!! Водя активен живот, ходя много, танцувам, играя йога, но не спира да ме боли и много се страхувам да не объркам нещо.
Пожелавам хубав ден на всички, които четат това!
Краката ни водят на някъде. Проблемите с краката са невъзможност или нежелание за придвижване в някаква посока. Както и ниско самочувствие, което ни пречи да се движим на някъде.
Работи в тези насоки! Работи върху емоционалния си свят и начина си на мислене и на възприемане на себе си.
Физическите проблеми са свързани с емоционалните. като оправиш емоционалните, физическите сами неусетно ще отшумят.
Работи в тези насоки! Работи върху емоционалния си свят и начина си на мислене и на възприемане на себе си.
Физическите проблеми са свързани с емоционалните. като оправиш емоционалните, физическите сами неусетно ще отшумят.