Проблем с кръста

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Sofia
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Мар 2021 16:48

Проблем с кръста

Мнение от Sofia »

Здравейте,
От една седмица прилагам ТЕС за болка и схващане в кръста незадоволително и за първи път разочароващо за мен. Всъщност, като интензитет единствено намаля, но продължава да ме тревожи и да възпрепятства ежедневната ми рутина. Възникна след физическо натоварване (тренировка), но знам, че това е само конкретната причина. Тесах за каквото се сетих и ми дойде на ум - самата физическата болка; гневът ми към нея, че наруши тренировъчния ми план; разочарованието си от тесането; това,че ме тревожи, защото не отминава и какво ли още не, което интуитивно извадих от себе си в процеса. Предполагам обаче, че нещо изпускам, някоя тъмна страна ми убягва и затова ви моля за помощ и подсказка. Тесам в двата кръга, с 9Г между тях, включих и допълнителните точки. Благодаря :)!
user
Активен
Мнения: 105
Регистриран на: 30 Окт 2013 19:40

Re: Проблем с кръста

Мнение от user »

Здравейте, в първите две изречения имате емоции, които е добре да теснете. Всички емоции, върху които сте работили ли са на 0?
Затворете очи и вижте мястото, което ви боли какъв цвят е, форма, аромат, звук, вкус, твърдост и включете всичко това в декларация.
Помислете какво печелите / губите от наличието/липсата на болката, ограниченията и всички отговори ги изтесайте до 0.
Успех и пишете пак!
Sofia
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Мар 2021 16:48

Re: Проблем с кръста

Мнение от Sofia »

Здравейте и благодаря за насоките! Тесам различни емоции вече десетки пъти, но без особени резултати. Трудно определям нивото на емоциите, но определено не са на нула. Особено, този гняв, че мобилността ми е затруднена, не е мръднал. Зад него се крие емоционалният конфликт и се надявам саморефлексията да ме отведе до него. Вчера работих усърдно през двата свободни часа, които имах и днес болките не само че са по-силни, но и обхващат по-голяма част от гръбнака, като цяло се чувствам по-зле. Метафоризация също приложих тези дни на няколко пъти, признавам, с кратковременен и слаб ефект. Може би, концентрацията ми не е достатъчно добра. Ще продължавам. Ще си помисля и върху ползите/загубите и се надявам да има развитие.
user
Активен
Мнения: 105
Регистриран на: 30 Окт 2013 19:40

Re: Проблем с кръста

Мнение от user »

Това, че трудно определяте нивото на емоциите може да го теснете. Определянето на нивото е важно за вас, за да следите ефекта от тес. Приемайте за оценка първото, което ви хрумне. Тук няма правилна и грешна оценка.
Започнете работа по една емоция. Работете по нея, докато стане 0. Ако емоцията се трансформира я следвате, докато не стане 0. Примерно първо имате гняв в стомаха, после стане яд в гърдите и така следвате емоцията и мястото в тялото. Хубаво е да си ги записвате. Когато и последната емоция сведете до нула се връщате и проверявате дали всичко от записките ви е на нула.
Всяка промяна в състоянието, включително усилването на болките показва, че сте работили успешно с тес.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Проблем с кръста

Мнение от ivangp »

ТЕСай всичко, което предизвиква гняв в живота ти!
Също така ТЕСай липсата на подкрепа в живота ти!
В какво отношение и от кого мислиш, че не получаваш подкрепа, че си изоставена, безпомощна, неразбрана, отхвърлена?
Всичко това се ТЕСа с конкретни случки, а не общо.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Sofia
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Мар 2021 16:48

Re: Проблем с кръста

Мнение от Sofia »

Благодаря, имам напредък, но все още доста работа. Ще Ви пиша. Вярвам в силата на ТЕС, в миналото съм имала успешна работа с техниката.
Публикувай отговор