Статията съм я чела,да.Тази история ме мобилизира и ме кара да вярвам,че няма болест която да не може да се "пребори".
Взаимствала съм доста неща- с всяка глътка вода благодаря и си казвам,че всяка глътка подобрява зрението ми(може би трябва да казвам че го прави перфектно),,както и с всяка храна ,която ми се струва особено полезна.
За визуализациите-представям си как влизам в главата си и свързвам всички нерви така че да виждам перфектно,пускам нещто като чистачки на очите си,което ми избистра погледа и виждам прекрасно.
Пускам си mp3-ка с музика на Петър Дънов ( "Чрез музиката действуват най-висшите сили и най-разумните закони на природата. Всеки тон представлява сбор от множество хармонично действуващи сили, които оказват голямо влияние върху мислите, чувствата, стремежите и постъпките на човека. Ако хората познаваха естеството на силите, дествуващи в даден тон, и разбираха мощността на тяхното влияние върху психиката на човека, щяха да знаят как съзнателно да съчиняват песните си и щяха да постигнат удивителни резултати в живота си)и си представям че в главата ми най-компетентни експерти(т.е мозъка и зрителния апарат) творят отлично зрението ми,а музиката го " изтъкава".Представям си как всяка клетка от тялото ми "работи" за тази цел и как доставя необходимите вещества за това.Дори си представям че цялата вселена ми помага да виждам перфектно.Интересно,всяка вечер като започна да си визуализирам,едно щурче започва да свири под прозореца ми и си казвам ,че това е добър знак
Предствям си,че съм седнала на последната банка в университета и виждам всичко написано на дъската.Представям си как се събуждам с перфектно зрение и клепач на нивото на левия ,и подскачам и съм във възторг (при което ми потичат щастливи сълзи)
А за образа в огедалото и това си представям,но виждам в представата си само лявата част от лицето т.е не мога да си представя лицето ми напълно,може би защото аз така и се виждам в огледалото,тъй като диоптърът на дясното око ми е -13 мисля,а може би защото не се приемам и отхвърлям заболяването.Знам че трябва да работя най-вече върху това -да се приема.Винаги съм се чудела защо общуването с не толкова близки хора ме натоварва и после ме боли глава,мисля че е зашото губя доста енергия да мисля дали ме приемат?!
За предизвикателството имам няколко въпроса:
1.фразата може ли да е във вида "въпреки че съм родена със "Синдром на Маркус Гън",аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от синдрома сега.(малко дълго се получава)
2.може ли да пропусна солта,тъй като не съм убедена ,че няма да навреди на зрението ми(иначе съм си взела морска кристална сол и има калиев йодат в нея
3.взимам хранителна добавка с лутеин за добро зрение,това пречи ли
4.може ли да си взема 10л бутилка минерална вода(на която ще си напиша здраве или перфектно зрение),защото прочетох че бутилките трябва да се сменят
Все още не знам каква е процедурата на Основна рецепта и как се ТЕСва,но скоро ще си купя книгата и започвам.Знам че и във сайта я има информацията,но за мен е по-трудоемко да чета от компютъра.
П.С Извинявам се за дългооото съобщение и много благодаря за изчерпателните отговори!