ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ХРОНИЧНИ ПРОБЛЕМИ
Съжалявам но не можах да разбера защо при предизвикателство се променя настройката на края с "...освобождавам се от/проблема/ сега" и съответно напомнящата фраза...освобождавам се от./проблема/ и грешка ли е било че съм правил 2 дена Предизвикателство(с вода) по стандартната основна рецепта,без фразата Освобождавам се от...сега.Благодаря.
Имам въпрос към Иван. Аз съм начинаеща, разбрах за ТЕС от предаването на Гала миналата седмица и веднага направих Техниката, имах страхотен ефект (имам проблем със щитовидната жлеза) и 3-4 дни се чувствах страхотно. От неделя обаче отново ме тормози и имам чувството, че не се възстановява напълно с Техниката, предполагам, че греша във формулировките, защото съм сигурна в положителния ефект на ТЕС. От днес започвам да чета и книгата ти, пия продукти на Herbalife от месец, ще включа и зрънца морска сол ... Категорично мога да кажа, че проблема със щитовидната жлеза си го докарах от нерви, напрежение и много работа, сега релаксирам много повече. Сигурна съм, че ТЕС помага, можеш ли да ми дадеш съвет за правилна формулировка?! Благодаря предварително! 

Няма една единствена правилна формулировка за даден човек или за даден проблем.
Формулировките се променят с промяната на човека. Вслушвай се в интуицията си и работи с това което тя ти подсказва. Чети историите на другите форумци и ще придобиеш представа за какво говоря. Дай си време. Поне 3 месеца до година, за да видиш сериозна промяна и постоянни резултати.
Формулировките се променят с промяната на човека. Вслушвай се в интуицията си и работи с това което тя ти подсказва. Чети историите на другите форумци и ще придобиеш представа за какво говоря. Дай си време. Поне 3 месеца до година, за да видиш сериозна промяна и постоянни резултати.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
!
...И пак имам питане! В периода на правене на ТЕС (ти си ми писал 3 месеца до една година за постоянни резултати), в дните в които съм по-добре със щитовидната жлеза, мога ли да правя ТЕС за нещо друго, като намаля броя на ТЕС за щитовидната жлеза?
Здравейте!
Реших да приложа предизвикателството върху наднорменото тегло. Родих преди 8 месеца и съм 88 кг. Не съм опитвала да отслабна по друг начин, тъй като все още кърмя. Въпросът ми е може ли тесането и конкретно тази техника с морска сол да повлияе негативно на кърменето.
Благодаря Ви предварително!
Реших да приложа предизвикателството върху наднорменото тегло. Родих преди 8 месеца и съм 88 кг. Не съм опитвала да отслабна по друг начин, тъй като все още кърмя. Въпросът ми е може ли тесането и конкретно тази техника с морска сол да повлияе негативно на кърменето.
Благодаря Ви предварително!
Предизвикателството не е панацея или магическа пръчка.
Искам да кажа, защо не си адресираш храненето успоредно с ТЕСането. Това ще подобри и качеството на кърмата ти.
Ако те притеснява морската сол, не я ползвай!
Не се тревожи. Няма да ти навреди Предизвикателството на кърменето.
Искам да кажа, защо не си адресираш храненето успоредно с ТЕСането. Това ще подобри и качеството на кърмата ти.
ivangp написа:Предизвикателството не е панацея или магическа пръчка.
Разбира се, че не очаквам да съм слаба след една седмица и не очаквам това да стане толкова лесно. Надявам се, започвайки с това
интуицията да ме води към останалото.
Би ли ме насочил какво означава да "адресираш храненето успоредно с ТЕСането".
Решила съм да тесам и кърменето, тъй като и там имам някои проблеми. При успехи ще споделя.
Благодаря!
Да се храниш с истинска храна, а не с произведения на хранително-вкусовата промишленост, имам предвид. Тя затова се нарича хранително -вкусова, защото ни храни с вкусове, а не с храна.
Накратко, ако не можеш да идентифицираш това което ядеш като съставки, значи не трябва да го ядеш.
Пример- бисквита- не знаеш какво има в нея, кашкавал - не знаеш, пастет, колбаси, хляб - не знаеш.
Варено жито, картофи, прясно месо, плодове, зеленчуци, ядки - знаеш какво ядеш.
Надявам се да ти е станало ясно.
За проблемите си с кърменето можеш да се обадиш на консултант от националния комитет по кърмене. Можеш да ги намериш в интернет. Консултациите са безплатни.
Накратко, ако не можеш да идентифицираш това което ядеш като съставки, значи не трябва да го ядеш.
Пример- бисквита- не знаеш какво има в нея, кашкавал - не знаеш, пастет, колбаси, хляб - не знаеш.
Варено жито, картофи, прясно месо, плодове, зеленчуци, ядки - знаеш какво ядеш.
Надявам се да ти е станало ясно.
За проблемите си с кърменето можеш да се обадиш на консултант от националния комитет по кърмене. Можеш да ги намериш в интернет. Консултациите са безплатни.
Здравейте.
Ново регистрирана съм, но познавам метода отдавна и имам книгата. Бях престанала с ТЕС поради различни причини. Сега съм решила да пробвам с предизвикателството да си махна мъртва кост и след това ще опитвам за полипи в носа и астма.
Въпроса ми е, по време на предизвикателството да спра ли лекарствата си за астма и полипи за месец или да не рискувам? Кортизони са и ги вземам от години?
П.С Извинявам се за кирилицата, живея в чужбина и не намирам някой букви.

Въпроса ми е, по време на предизвикателството да спра ли лекарствата си за астма и полипи за месец или да не рискувам? Кортизони са и ги вземам от години?
П.С Извинявам се за кирилицата, живея в чужбина и не намирам някой букви.