Минавал съм преди във форума и съм чел,но не всичко и си го признавам,макар че снощи започнах по детайлно,но пак имам нещо което ми идва наум в тъпата ми куха глава,това е форум и информацията която е споделена е от мрежата,едва ли някой говори от опит и се е сблъсквал с подобно нещо да има впечатления от първа ръка както се казва!Alisa написа:търси в бг.мама , да му се не види, пак ти помагам!
Хубавото е,че се е хванал някой и е превел информация,която е в полза за нас,а от преведената поне на тази която съм попадал и чел досега виждам,че някои неща в бг мама ми убягват и липсват.
Пак нещо не ми се връзва!А и нещата които осмислям,ме карат да стигам до един доста сериозен извод и страшен дори,което е трудно да се възприеме според мен за истина и за това не всеки се доверява напълно в ГНМ!
Ако има спорове за нея в случая говорим,тук повечето от нас имат една гледна точка,там друга и е нормално защото в този форум,повечето сме за идеята,че човек сам може да се справи с проблемите си,не сме привърженици на лекарства,антибиотици и т.н.