ПРОКСИ ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
ПРОКСИ ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
Зайчето ми от известно време не е както преди, макар че се храни добре и пие вода. Но днес киха често. Не ми се иска да го водя на ветеринар, защото имам основателни причини. Единственото, с което се сещам, че мога да му помогна, е прокси. Но как да го направя? Какво да изчистя от себе си, за да започна? Днес трябва да започна по някакъв начин. Моля ви, посътветвайте ме. Лично аз имам много добри успехи с ТЕС и разчитам силно на нея.
Според мен с домашни любимци много лесно се работи. Правиш си стандартно Прокси, като за човек, като първи чистиш себе си спрямо проблема на зайчето ти (Иван вече ти е казал). Аз си излекувах с Прокси едното папагалче и котката на баща ми. Резултатите бяха много бързи. Специално за животни и малки деца, и въобще когато не знам конкретни причини и емоции предпочитам да използвам Техника на избора. Получава се страхотно! Желая ти успех!
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

ТЕС за прогонване на нежелани животни
Здравейте!
Имам орехово дърво в двора си и идват катерици да ядат орехите.Всичко това е съпроводено с огромен буклук който става на терасата ми.Моля да ми помогнете как с ТЕС да прогоня тези досадни животинки?Моля за извинение,ако има такъв отговор ,а аз не съм го намерила!
Благодаря
Имам орехово дърво в двора си и идват катерици да ядат орехите.Всичко това е съпроводено с огромен буклук който става на терасата ми.Моля да ми помогнете как с ТЕС да прогоня тези досадни животинки?Моля за извинение,ако има такъв отговор ,а аз не съм го намерила!
Благодаря