puhi написа:
nikimm благодаря за отговора Smile ами ще ти дам пример..да кажем за привличането на пари, успявам със заплатата да си покрия разходите и това от което имам нужда,но бих искала да имам повече пари..в смисъл че не се ядосвам,че нямам много пари,нито страдам от това ако има има,ако не -здраве да е :Д но това е че нямам емоция тук която да тесам и а няма да е зле да имам по големи доходи :Д
Puhi, много интересни идеи имаш

. Общо взето не съм виждал човек с твоите желания

. Тесай, че не виждаш емоциите, които вероятно имаш.
В.ч. в смисъл че не се ядосвам,че нямам много пари,нито страдам от това ако има има,ако не -здраве да е :Д но това е че нямам емоция тук която да тесам и а няма да е зле да имам по големи доходи, аз напълно и безрезервно приемама себе си и факта, че нямам никакви емоции свързани с това или онова.
Междудругото ми звучиш много лежерно, в което няма лошо разбира се, но в тази връзка тесай, че ти е по-удобно да седиш така без пари или с по-малко пари отколкото да тесаш и да увеличиш доходите си. Според мен ти вероятно си изградила "кочинката", в която ти е относително удобно.
Има една приказка, че човек без зор нищо не прави. Виж всъщност какъв е твоя "зор."
Поздрави

Във форума има тема за проблем с откриването на емоциите, можеш да погледнеш.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет