Започнах с книгата на Иван.
Имах сериозен емоционален проблем свързан с "развод" с жена и син от тази 9г. връзка.
Не можех да спя , ако заспя преди 01-02ч. се будех в 03-04ч. и започвах да мисля и премислям и така до 05-06ч. заспивах и 07ч. часовника... и целия ден на автопилот.Имах обриви, проблеми ежемесечно ако не и по-често с кръста,гърба.
Преди и при срещи с "бившата" за да видя малкия имах дразнене в гърлото все едно нещо ми е заседнало и покашлях често което минаваше след 2-4ч. Събирах границите на иначе високото ми кръвно при всеки стрес на работа или среща с "бившата"... "Нормалното" ми бе 150/125

Бях "кибритлия" и се палех от нищо което после ми се връщаше Х 100.

Мразех силно и бях краен песимист към всякакви източни лечения.
Поне 2-3г. бях на хомеопатия която действаше за дадения проблем , после лекарство за другия проблем и ХОП стария се завръщаше и пак и пак да е жива и здрава хомеопатката която има това безгранично търпение с мен:-)
Книгата я прочетох поне 3 пъти , клипчета безброй гледах и пробах от НЕТа:-)
Посетих и един семинар на Иван в Пловдив. За които съм му много блaгодарен.
Присъствах и помагах за представянето на ТЕС от Мая Сидерова(mayadob) в Пловдив. Да си жива и здрава и Ти , Майче доста ми помогна

Равносметката до тук за мен понеже основно със себе си експериментирам е:
Никакви хапчета и сиропчета , с изкл. на мазило за кожен обрив но то бе за 2дни докато хвана правилния път

Подарих му книжка за ТЕС след няколко дни ми каза "Май действа..." + над 15тина книжки подарени на приятели, една пратих дори до Австралия но до там не стигна за съжаление ...Български Пощи ...

Гледам на живота от друг ъгъл и вече според мен не съм такъв "кибритлия" като преди .
Станах по-търпелив и се научих да живея тук и сега , не след 5г. когато падне тавана на лятното кино:-)
Кръвното поне преди месец като го мерих бе 125/80 , все пак като тесах казах да е под 130/90

Не съм се чувал но май вече не хъркам но все пак спя сам.

Помогнах на на приятели при проблеми да пробат ТЕС, помогна им на 3тата мин. но те го приеха като внушение с недоверие и си продължават на хапчета и илачите им всякакъв род , не им се сърдя това си е техен избор:-)
Преди исках на всеки задължително да покажа ТЕС и се сърдех като не искаха сега вече не им се сърдя ако ме попитат казвам и показвам ТЕС ако ли не те си знаят:-)
Научих се да прощавам и да си прощавам...
Спрях да мразя света и не само , научих се на най-малките неща да се радвам и усмихвам:-)
Научих се да казвам ОБИЧАМ ТЕ на майка си след всеки телефонен разговор с нея, 1вия път като и го казах се разплака по телефона

Бях 98кг. свалих над 10кг. и като ме питат каква диета спазвам аз казвам ям когато и каквото искам и зяпват:-)
Много мога да напиша още но е доста дълго и е ще Ви отегча:-)
И стигнах до този извод:
Живота е прекрасен стига да имаш очи да го видиш, винаги имаш повече от едно решение на проблема ,кое решение ще избереш зависи само от ТЕБ , но не забравяйте , че от настоящето се променя бъдещето , т.е. няма съдба,карма орисия ...

Поздравления за всички пишещи много ме радва ,че ставаме все повече ако искайте ме сметнете за луд но когато чета някой пост как ТЕС е помогнал на някой да оправи един или няколко проблема и плача от радост