MMS - Чудна минерална добавка

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
Публикувай отговор
fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Без да съм спец в ендокринологията,след като има съмнения,че хлора блокира усвояването на йода,тогава при хиперфункция на ЩЖ демек свръх производство на йод,това не следва ли да помага.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Хиперактивна щитовидна жлеза не произвежда повече от необходимият йод, а повече от необходимият тироиден хормон. :wink:
Последно промяна от ivangp на 04 Мар 2013 08:02, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

Между другото ако някой иска да се информира и да сподели съвсем открито за своите преживявания с ММС,сме направили нова напълно открита група във Фейсбук,която за седмица има вече близо 400 човека:
https://www.-----.com/groups/467889853274360/


В блога ми също има тонове информация и в най-горната тема,можете да прочетете отзивите след пишман атаката по телевизията в предаването ,,Студени следи"
http://mojo-bulgaria.blogspot.com/2013/02/tv.html

Имаше и радио предаване,в което се изказаха доктори с двете ръце за ММС :)
Светослав Стаматов:
Проф. Бояджиева: ММС натриевият хлорит не лекува болести, а повлиява имунната система!

Популярност у нас добива лечението с ММС-натриев хлорит (NaClO2), наричан още Miracle Mineral Supplement - Чудотворният минерален разтвор. Това е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки. Проф. Надка Бояджиева от Медицинския факултет на Медицинския университет в София разясни за "Хоризонт до обед":
Интервенозната употреба на натриевия хлорит е патентована в Австралия, но не като лекарство. В Европа се използва за изчистване на вода и храни. Хлоритът убива много микроорганизми. Това е дезинфектант. Не бива обаче да преекспонираме употребата му при онкологични заболявания. Има очистващ ефект например при клизми и рак на червата и рак на женските полови органи. Различните видове рак обаче са различни по механизъм на лечение. Има приложение при рак на кожните заболявания. Това вещество не лекува болести, а повлиява имунната система. Знаем за странични ефекти като гадене и повръщане. Много хора имат силно проявена слабост. До този момент няма доказано пряко токсично действие върху нормалните клетки в организма.
Цялото интервю с проф. Бояджиева можете да чуете в звуковия файл.

http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Curr ... 20MMS.aspx

яна атанасова
ММС СЕМИНАР В КАРНОБАТ
Привет на всички! На 09.03. в събота от 11,30ч в йога-студиото в Карнобат ще има семинар за лечения с ММС с гост-лектор Светослав Стаматов, вход- 5лв. Ако има други желаещи освен от нашия град , които желаят да дойдат - да заповядат. Тел ми е 088/ 20 - 30 - 167 -Яна, ако имате нужда
от указания как да стигнете до мястото.

bumag
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Мар 2013 20:07

Мнение от bumag »

Здравейте на всички, преди два дни случайно разбрах за ММС ровейки се в нета, от тогава не спирам да се ровя и чета материали за него и в един форум попаднах на следния пост като ще помоля някой от по-запознатите да го коментира


Извинявайте, но въпросния ММС е прооксидант, който независимо, че е по-слаб от активния кислород, си е източник на свободни радикали. А принципно именно свободните радикали ПРИЧИНЯВАТ рак и като цяло ПОТИСКАТ имунната система. Предвид замърсяванията около нас е меко казано за препоръчване да избягваме допълнителното излагане на прооксиданти. Не знам дали сте наясно, но въпросните прооксиданти действат по аналогичен механизъм, както и йонизиращата радиация. Така че който иска да разбере какво е да посети горещите зони на чернобил, нека да си пийва от този ММС. В момента данните поддържат идеята, че веществата подпомагащи неутрализирането на свободните радикали в организма са тези, които могат да подпомогнат организма да се излекува сам. Така че по-добре пийте имунстимуланти, но в правилните дози, понеже предозирани, те също могат да станат прооксиданти и да разболеят, вместо да помагат излекуването. Важно е да се знае, че субстанциите които приемаме ежедневно не ни лекуват, те помагат на организма сам да се излекува, но това не им пречи да са напълно способни да ни разболеят. При класическите лекарства може и да е различно положението, но не съм лекар и не мога да коментирам лекарства.

В едно от видеотата си в youtube на Андреас Калкер коментира как твърдението, че антиоксидантите премахват свободните радикали и че самите свободни радикали състаряват организма и вредът на него е на някакъв доктор (не му запомних името) който не го доказъл по никакъв начин а просто му хрумнало това твърдение и хората го приели. Така ли е в действителност и дали е източник на свободни радикали ?

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... horse.html

Имаме вече статия преведена от Стефани Гавраилова:

MMS: Чудодейния разтвор или Троянски кон?

написана от:
Габриела Сегура, сърдечен хирург с богат опит и с интереси в алтернативната медицина / алтернативното здраве, изследвания, психологията и човешкото състояние. Тя работи за Задругата на Космическия разум.

Казвам се Андреас Лудвиг Калкер, и след като прочетох тази статия, нямах друг избор освен да отговоря.... вече 2 години изследвам ClO2, свързан със здравословни проблеми.

Базирана на науката, и окончателно тази Статия е равна на „ Земята е плосък синдром.......”

Насладете се:

Цитат:

Много хора не знаят, че ММS по същество е белина.

Това е грешна Декларация, и липса на химически познания! Използва се да стабилизира питейната вода без ракови трихалометани за повече от 100 години насам.

http://scholar.lib.vt.edu/theses/availa ... thesis.pdf

Цитат:

В интерес на истината, потенциалните дългосрочни и опасни странични ефекти от редовната употреба на ММS трябва да даде на някого тръпки/треперене.

Какви дългосрочни странични ефекти? ClO2 се разпада, когато оксидира на кислород и сол!!!! Нищо друго.

Цитат:

Преди да продължим, е необходим важен урок за окислението и свободните радикали. Кислорода е основен елемент, който поддържа живота, но на грешното място или в погрешното време, кислорода може да сее много хаос на нашите клетки, да причинява рак, да допринася да сърдечно- съдови заболявания, дегенеративни заболявания и стареене чрез процес, наречен оксидация. Вие сте наблюдавали оксидацията на ябълка, когато я разрежем и тя потъмнява или когато видите пламъкът на свещ.

Отново грешно!!!! Теорията за свободните радикали е постулат от Денам Хармън през 1958!!!

Оксидативния капацитет на кислорода е 1,3 V и митохондрията може да понесе това много добре, но Озонът има окислителен потенциал на 2,07 V, това е твърде силно и би навредило. ClO2 има само 0.97V и не може да навреди на нашите клетки, поради твърде ниския електронен потенциал. Доказано е, че оксидативния стрес удължава живота! Свободни радикали = електрически потенциал, напрежението се брой! 12V не е същото като 220V.

Теорията за свободните радикали на стареене (FRTA) гласи, че организмовата възраст, тъй като клетките......................................

Цитат:

Окисляването може дори да предизвика болестни промени в ДНК-то ви.

Грешно отново:
Научно доказателство:

Глюкзното Ограничаване Разширява Caenorhabditis elogans чрез предизвикване на митохондриално дишане и увеличаване на оксидативния стрес.Цитат:

До сега, вие би трябвало да сте разбрали защо анти- оксидантите са толкова важни... Това е причината поради която ние сме любители на толкова антиоксиданти, като витамин С, Е, каротеноиди, ресвератрол, таурин, коензим Q10 и мелатонин.

Грешно отново:
Научното доказателство:

Почти 70 клинични проучвания с повече от 230 хиляди участници разби предполагаемите ползи от антиоксидантни хранителни добавки. Беше побликувано в списанието на Американската медицинска асоциация (JAMA)
"показва, че не само полезно, но, че бета-каротиновите витамини А и Е повишават леко риска от смъртност.

"Нашите резултати противоречат на твърдението, че антиоксидантите подобряват здравето. Като се има предвид, че между 10% и 20% от възрастното население в Северна Америка и Европа консумират оценяваните продукти, последствията за общественото здраве могат да бъдат значителни", казват авторите, theHospital Копенхаген (Дания).
Цитат:

„Токсичните ефекти на хлорен диоксид са свързани с тези на натриев хлорит - много силен оксидант, който в доза се счита за смъртоносен.”

10- 15 грама от лек газ са наистина много! 70 грама готварса сол, също са смъртоносни!!!

Научни данни:

Контролирани клинични оценки на хлорен диоксид, хлорит и хлорат при човека.
Lubbers JR, Chauan S, Bianchine JR.

За да се оцени относителната безопастнос на хроничното прилагане на хлорната дезинфекцираща вода в човека, контролиращо проучване е било предприето. Клиничната оценка била проведена в три фази, обща за разследванията в областта на наркотиците. Фаза 1, покачваща се дозата на толеранстност в изследването, разгледала острите ефекти на постепенното увеличаване, на единични дози хлорни дезинфектанти на здрави възрастни мъже- доброволци.Фаза 2, разглеждала влиянието при нормални индивиди, на ежедневното приемане на дезинфектантите, в концентреция от 5мг./ л. за дванадесет последователни седмици. Хората с ниско ниво на глюкозо-6-фосфат дехидрогеназа, можело да се очаква да бъдат особено чувствителни към оксидативния стрес. Следователно, във фаза 3, хлорит в концентрация от 5 мг / л. била прилагана ежедневно в продължение на дванадесет последователни седмици на малка група, която е била потенциално изложена
на риск - глюкозо-6-фосфат дехидрогеназен- дефицит теми. Физиологичните въздействия били оценени чрез оценка на батерията на количествени и качествени тестове. Трите фази на този контролиран, двойно-сляп, клинична оценка на хлорния диоксид и неговите потенциални метаболити при мъжете- доброволци, били извършени без произшествия. Нямало никакви очевадни нежелани клинични последствия, отбелязани от някой от участващите субекти или от медицинския екип. В няколко случая, статистически значими тенденции в определени биохимични или физиологични параметри били свързани с лечението; обаче, нито една от тези тенденции не била преценена, че има физиологично следствие. Човек не може да изключи възможността, че на дълъг период от лечение , тези тенденции може наистина да постигнат дял от клиничната важност. Въпреки това, липсата на вредни физиологични реакции в рамките на проучването, относителната безопасност на орално приемане на хлорния диоксид и неговите метаболити, хлорит и хлорат, е доказана.Цитат:
„ Известността на ММS, почти религиозен маркетинг включва твърдението на излечима малария в десетки, ако не и на стотици хиляди хора. Звучи много учудващо, но това е съсвесем есетествено, тъй като MMS, натриев хлорит е добре известно, че причинява хемолиза на червените кръвни клетки - което означава, че те се рушат и се унищожават- червените кръвни клетки. Това всъщност е убийството на червените кръвни клетки, които маларийния паразит е убит, тъй като тя нахлува в червените кръвни клетки.”

Грешно както обикновено.

Доказателство от науката:

Хлорен диоксид и хемодиализа.

Катедра по фармакология и токсикология, Dartmouth Медицинско Училище, Хановер, Ню Хемпшир 03756.

Абстрактен/ Териотичен

В Съединените щати хлорирането на питейна вода е било стандартен метод за дезинфекция в продължение на 75 години. В последно време опасенията се повдигнат относно склонността на хлориране, за да се въведе потенциално канцерогенни трихалометани (THM) като хлороформ в крайната вода.
Нивата на THM зависят от много фактори, включително качеството на необработваната вода. Многобройни обществени водно пречиствателни съоръжения, изпитват трудности в изпълнение на настоящите американски стандарти за защита на околната среда на Агенцията и е вероятно, че допустимите нива може да бъдат намалени в бъдеще. Алтернатива на хлорирането, което не генерира THM по време на дезинфекция е хлорния диоксд, но има опасения за остра и хронична токсичност на ClO2 и дезинфекция на вторични продукти, хлорит и хлорат. Вредните ефекти на умерено високите нива на тези oxychlorines, са доказани/демонстрирани експериментално на червените кръвни клетки, функцията на щитовидната жлеза и развитието на животни в лаборатория. Неблагоприятни ефекти в контролирани проспективни стадии при хора и в реални ситуации в общността на водоснабдяването, все още не са открити- ясни доказателста за неблагоприятни ефекти на здравето.
Отново, много ограничен човешки опит не са установени неблагоприятни ефекти върху здравето.

Цитат:
FDA съветва потребителите да спрат да използват MMS и веднага да го изхвърлят.

Microcyn технологията FDA доказва ClO2 продукт:

http://www.oculusis.com/us/technology/

Един и същ продукт, като MMS….


Цитат:
Накратко, MMS НИКОГА не трябва да бъде здравно лечение, алтернатива или друг начин!

Това е вярно....
Тъй като не може да патентовате минерална сол ( NACLO2) или лимонена киселина. Не можете да правите никакви пари като BIG-PHARMA-PRODUCT, най- лошият от всички.

Може да предизвика "спонтанни ремисии" на много дори животозастрашаващи заболявания!

ammira
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Мар 2013 10:47

Мнение от ammira »

Имам един въпрос свързан с приема на витамин C в големи дози, за укрепване на съдовете преди употреба на ММС.
Препоръчаната доза беше от порядъка на 10г витамин C на ден за няколко седмици. В аптеката ме предупредиха, че толкова високи дози, при положение, че максимално допустимо е 1г на ден, може да доведат до образуването на камъни в бъбреците. Друг вариант е едновременен прием на ММС и витамин C в рамките на деня, но с интервал от по 2 часа. Но, той си противоречи с 24 часовия ефект на ММС...
Как е най-добре да се постъпи за да се предпазят съдовете в случая?
Предполагам, че това може да е причината за трагични развръзки, споменавани при прием на ММС..

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

ammira написа:Имам един въпрос свързан с приема на витамин C в големи дози, за укрепване на съдовете преди употреба на ММС.
Препоръчаната доза беше от порядъка на 10г витамин C на ден за няколко седмици. В аптеката ме предупредиха, че толкова високи дози, при положение, че максимално допустимо е 1г на ден, може да доведат до образуването на камъни в бъбреците. Друг вариант е едновременен прием на ММС и витамин C в рамките на деня, но с интервал от по 2 часа. Но, той си противоречи с 24 часовия ефект на ММС...
Как е най-добре да се постъпи за да се предпазят съдовете в случая?
Предполагам, че това може да е причината за трагични развръзки, споменавани при прием на ММС..
Привет
1-Моля,покажете ми къде четете това за няколкото седмици приемане на свръх дози витамин Ц преди започване на ММС.Защо и как именно витамин Ц укрепва съдовете(кои съдове?).Защо е нужно някой да укрепва съдовете преди започването с ММС?

2-В рамките на дена свръх дози витамин Ц с отстъпление 2 часа от приема на ММС?Няма такова нещо.Андреас говори,че ако на някой му се налага да ги пие,то да ги остави за вечерта,когато всички приеми на ММС са приключили и са минали 2 часа от последния прием.

3-От какво ще предпазвате съдовете?Как смятате,че работи ММС?

4-Къде има споменавани трагични развръзки след прием на ММС,освен едно лъжовно дознание на някаква жена в океана на някаква лодка с някакъв мъж,която някакси приемала уж ММС и умряла,за който сучай никой не дава някаква информация.

5-Ще се радвам да ме залеете с нова информация относно това как работи и какви са последствията от ММС,тъй като аз имам достъп до много бегла информация само от 500 човека в групата ни във Фейсбук,споделяния в блога ми,в блогове на приятели,във форуми,в сайтове,в американски форуми,в закрити групи за деца с Аутизъм(5 на брой,където се приема ММС поне от година).
:)

ammira
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Мар 2013 10:47

Мнение от ammira »

The Miracle Mineral Solution of the 21st Century, 2-ра част, 22-ра глава: "Сърдечни пристъпи и Федералната агенция за лекарствата (ФАЛ)", стр.165.

[quote]Д-р Матиас Рат посочва, че съществуват няколко хиляди мили вени във вашето тяло. Те не се запушват и не причиняват проблеми. Ако холестеролът в кръвта причиняваше проблеми, той би причинявал проблеми по цялото тяло. Само 25-те сантиметра вени в областта на сърцето биват засегнати от холестерола. Защо се случва така? Това е, защото тези вени в областта на сърцето се свиват с всяко свиване на сърдечния мускул
и то 70 – 80 пъти в минута, милиони пъти в годината. Те престават да функционират не защото се запушват, но защото стените им не издържат на толкова много свивания и се напукват. Витамин С е този, който прави стените на кръвоносните съдове здрави. Скорбутът е резултат от недостиг на витамин С и сърдечните удари са част от същия проблем. Отлагането на холестерол върху стените на точно тези вени служи за увеличаване на здравината им и ги предпазва от напълно слепване. Тези отлагания не причиняват запушване на вените. Когато една вена се сцепи, тя остава с прилепнали стени, не може да се отвори и това причинява сърдечен удар. Витамин С предпазва от сърдечни удари. Прочетете книгите на д-р Рат и със сигурност си набавете малко витамин С.
Фармацевтичните компании категорично не желаят вие да прочетете неговите книги, защото няма да купувате техните лекарства за намаляване на холестерола. Холестеролът е реакция на тялото спрямо недостига на витамин С. Организмът се стреми да заздрави стените на кръвоносните съдове и да им попречи да се нацепят като наслагва по стените им холестерол.
Ето защо, за да укрепи стените на кръвоносните съдове около сърцето си, човек трябва да приема дневно около 8 грама (8,000 милиграма) витамин С в продължение на един-два месеца.
Кит Каин - лекар хомеопат, който поддържа уеб сайта www.kitcain.com, ме помоли да ви напомня, че големи дози от витамин С няма да ви свършат работа, ако не ги комбинирате с биофлавоноиди като ацерола, шипка, рутин, хесперидин и други. Трябва да спомена, че д-р Рат работи с д-р Лайнус Полинг в продължение на много години. Д-р Лайнус Полинг е съгласен с откритията на д-р Рат и те работиха съвместно, за да установят и разберат ролята на витамините в организма. Д-р Лайнус Полинг е единственият човек в историята, получил две самостоятелни нобелови награди по медицина*).[/quote]


"Натриев Хлорит MMS Чудотворен Минерален Разтвор"
Статия от Уолтър Ласт (в раздел "странични ефекти и проблеми"):

[quote]При сърдечно-съдови заболявания и артерио-склероза има данни, че е възможно прекалено бързо премахване на холестеролните плаки и да доведе до отслабване на засегнатите съдове.За да се избегне проблемът Д-р Матиас Рат препоръчва взимане на високи дози витамин С-до 10 грама дневно, разеелено на дози, за няколко седмици, преди започване на MMS терапията. Целта на това е да укрепи кръвоносните съдове и да ги наптави по-еластични. Други средства за повишаване на еластичността на съдовете са сок от лимон, сокове от зелени растения, меден салицилат, магензиев хлорид, MSM, и N-Acetylglucosamine.[/quote]


Малко инфо и за биофлавоноидите:
http://revita.bg/597/zdravna-encikloped ... %B4%D0%B8/
"Изобилието от пресни плодове и зеленчуци означава и изобилие от биофлавоноиди. Най-ценни в това отношение са цитрусовите и горските плодове, черният и зеленият чай, виното, какаото, кайсиите, броколите и доматите."

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

Интерсно,благодаря!!!
ще се поровя по въпросите да изясня случая за себе си,тъй като трябва да разгледам тази втората статия,че се навъдиха и много платени статии.
Всъщност не виждам до тук нищо стресиращо(както звучеше в първия коментар)
Интересно,че ако беше належащо това зареждане на организма с витамин Ц преди курса с ММС,щяхме да го чуваме навсякъде от Джим,Андреас и Кери Ривера!!!
Този втория автор на статии кой е?
Не беше ли същия,чиито статии ползват преписвачи на Американски статии по цял свят,които са твърдо против ММС?
Интересно е де,има да се чете още.
Аз немисля да си презапасявам организма с витамин Ц,понеже после това ще неутрализира бъдещия ми курс с ММС,тъй като витамин Ц неутрализира ММС.
Нонека почетем-тук сме за да се учим всички!!!
Имаш ли линк към тази статия моля:
"Натриев Хлорит MMS Чудотворен Минерален Разтвор"
Статия от Уолтър Ласт (в раздел "странични ефекти и проблеми"):
Мерси
О,чукнах в Гугъл за Д-р Ласт -интересно ще си имам ново четиво,че теми като Кандида и рак са ми интересни-Благодаря ти още веднъж!!!
http://www.google.bg/search?hl=bg&sourc ... 3yaPr5R0rc

Мда...ясно,прочетох я сялата статия но не ме впечатли изобщо!!
Разбира се ако изкарам от три статии по два реда,мога да сътворя такова чудо,че да объркам всички около себе си :)
Но се радвам,че поомекна :)...и не пишеш калко много ама много смъртни случаи имало :)

ammira
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Мар 2013 10:47

Мнение от ammira »

Дневната доза витамин C се набавя от 3-4 лимона, което не е малко. Аз си имам сини петна по краката на моменти, от слаби капиляри и това, което Джим казва за витамин C, ми е много полезна информация. Все още не съм измислила по каква схема да съчетая "С" с ММС. Може би натуралният "C" в ацеролата ме привлича наи-много за сега, но цената му изобщо не е ниска за количествата, които се предлагат..
За смъртен случай с ММС прочетох някъде в началото на темата и ме стресна, та от там направих връзката с "C", а може и да няма нищо общо.. Опасенията ми бяха повече за други хора, на който си раздадох бутилката CDS на части..някой са възрастни и ако са с твърди кръвоносни съдове...затова попитах.
"C" си заслужава вниманието, изглежда.
Мерси, че се включи. Ако намериш друга информация, ще е ценно за всички. Поздрави! :)

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

ammira написа:Дневната доза витамин C се набавя от 3-4 лимона, което не е малко. Аз си имам сини петна по краката на моменти, от слаби капиляри и това, което Джим казва за витамин C, ми е много полезна информация. Все още не съм измислила по каква схема да съчетая "С" с ММС. Може би натуралният "C" в ацеролата ме привлича наи-много за сега, но цената му изобщо не е ниска за количествата, които се предлагат..
За смъртен случай с ММС прочетох някъде в началото на темата и ме стресна, та от там направих връзката с "C", а може и да няма нищо общо.. Опасенията ми бяха повече за други хора, на който си раздадох бутилката CDS на части..някой са възрастни и ако са с твърди кръвоносни съдове...затова попитах.
"C" си заслужава вниманието, изглежда.
Мерси, че се включи. Ако намериш друга информация, ще е ценно за всички. Поздрави! :)
Знаеш ли защо не ме впечатли тази статия,макар явно да е написана от някой,който се смята за знаещ и известен?
Говори се за предозировка с Натриев Хлорит,а ние не употребяваме Натриев Хлорит в директен вид в лечението си с ММС.
ММС е газ и се казва Хлорен Диоксид!!!!

ammira
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Мар 2013 10:47

Мнение от ammira »

харесва ми протокол Клара, с CDS, нямам никакъв дискомфорт от такива дози. Това са 4мл на ден в 4 приема, което ми спестява разнасянето на шише.
Всъщност дори повече, имам малко 20мл шишенце от аптеката, което си нося в джоба и ми стига за 4-5 дни. Всяка доза си приготвям на момента с капкомер 2капкомера=1мл.
Надявам се дълго време с такъв прием да не си остържа холестерола, трябва да почета сигурно някъде :)

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Радо, пропускаш важен факт, цитатът на Амира за витамин Ц не е от някаква си статия, а е от книгата на Джим Хъмбъл.

Според мен този факт би трябвало да те впечатли.

Да не бързаме с нападките и изводите спрямо ММС и ЦДС.
Те са все още в ранен етап на използване и има доста какво да се учи за тях.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

radoraev
Участник
Мнения: 76
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Мнение от radoraev »

ivangp написа:Радо, пропускаш важен факт, цитатът на Амира за витамин Ц не е от някаква си статия, а е от книгата на Джим Хъмбъл.

Според мен този факт би трябвало да те впечатли.

Да не бързаме с нападките и изводите спрямо ММС и ЦДС.
Те са все още в ранен етап на използване и има доста какво да се учи за тях.
Така така,прав си...нападки не виждам,само даваме малко спокойствие и обяснение на картината.Между другото знаеш ли.че половината от първата книга на Джим не важи вече като дози и информации?
Аз за себе си мисля да чета и следя какво пише Андреас Калкер от тук нататък!!!
Да,смятам че е глупаво ако някой казва,че през деня по време на приема на ММС 8 дози през час някой може да си позволи през два часа да си взема супер дозите витамин Цили пък,че е възможно предозиране именно с Натриев Хлорит в случай,че някой ползва ММС(Хлорен Диоксид)...пък ако ще да е написано и от папата :)
Това се прави вечер,поне 2 часа след последната доза ММС.
Пък и аз най-вече следя резултатите на хората,а не толкова всички статии по света.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Taкa e. Резултатите са най-важни. Но е разбираемо човек който за пръв път се сблъсква с нова материя да се шашка от не
а написани от хора, които за него са авторитети.

Аз също не съм чел за някой който е сцепил вена и е умрял от инфаркт в следствие на предозиране с ММС, но това не значи, че това не е възможно, а само че за момента не съм чел за такъв човек.

Всеки сам си решава какво и кога да пие и как да се лекува.

Тук се дава информация на базата на която човек да може да вземем максимално информирано решение.

Но в крайна сметка информацията тук или където и да е не е цялата възможна информация, така, че решението винаги няма да е напълно информирано.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор