Белези и тъмни кръгове под очите

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
cute_cruel
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Юни 2013 11:20

Белези и тъмни кръгове под очите

Мнение от cute_cruel »

Здравейте.

Тези дни попаднах на тази техника и преди да започна да я практикувам искам да попитам тя помага ли за белези? Във форума, в който прочетох за ТЕС една жена беше писала, че белезите на баща й от пъпки са изчезнали, след като са установили дразнителя, който причинява дадените пъпки.
Но аз тук говоря за белег по рождение и по точно за белег на лицето от цепната устна и цепнато небце. Този белег ме тревожи цял живот, защото е доста трудно да живееш когато си по-различен от другите. Доста хора са ми се подигравали през целия живот заради него. И това разбира се се отрази на самочувствието ми. Защото е адски дразнещо, когато излезеш или говориш и всички те гледат втренчено. Това доведе и до факта, че се притеснявам адски много пред хората (особено когато трябва да говоря пред много хора). Аз се притеснявам дори и когато говоря само с приятели. Просто ме е срам.

Другото е за тъмните кръгове под очите. Имам ги по рождение, няма нищо общо с факта, че не съм спала примерно. Винаги изглеждам изморена.

Limitless
Активен
Мнения: 135
Регистриран на: 01 Фев 2012 17:01

Мнение от Limitless »

Проблема ти не е в самия белег. Проблема е в срама от белега ти, страха от стари подигравки за белега ти, страха от бъдещи подигравки за белега ти, страх че мъжете няма да те харесат заради белега и т.н.
Каквито и емоции да имаш свързани с белега ги изчисти, белега е просто факт, като изчистиш емоциите, няма да представлява белега проблем за ТЕБ. Току виж и белега изчезнал :)

Примерно:
Въпреки, че съм ужасно тъжна и корема ми се свива, защото преди 4-5 седмици, Киро ми каза, че изглеждам смешна с този белег.....
Чувствата са най - голямата сила, ако играят за теб и най - голямата слабост, ако играят против теб. Limitless

Не е важно колко силно те удрят, важно е колко удара можеш да поемеш и да продължиш НАПРЕД!

ivangp
Site Admin
Мнения: 4526
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Точно така, но защо подчерта белега, а не страха, срама и т.н.
Нали на тях искаш да наблегнеш?

ТЕС е техника за емоционална свобода, а не за свобода от белези, болести и т.н. Като се махнат негативните емоции, белезите и болестите изчезват, ако това е нужно и възможно.
Но дори и да не изчезне белега, той няма да е проблем, след премахването на срама, страха, ниското самочувствие и т.н.
Дори може да стане символ на гордост, себеуважение, смелост, чар, уникалност и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

cute_cruel
Но аз тук говоря за белег по рождение и по точно за белег на лицето от цепната устна и цепнато небце. Този белег ме тревожи цял живот, защото е доста трудно да живееш когато си по-различен от другите.
Всъщност...белега, за който говориш...малко ми се разводни... кое по-скоро те притеснява- цепнатата устна и цепнатото небце или белега, който е останал след оперативната намеса, която ги е коригирала още когато си се родила...т.е. на мен ми се нещо раздвоиха-станаха два белега- един от състоянието както си се родила- родилен - и този от корекцията на първия...мисля че да, може да се справиш, стига да не се даваш...и да работиш точно както Иван ти казва- върху емоциите, които тези белези ти носят...а те може да са доста надълбоко, т.е. да си ги покрила, защото ...ми не е лесно, тежко е да ги признаеш и да се потопиш в тях. И това е разбираемо, но пък знам че полека полека може да ги изтласкаш и да се справиш с тях- стига да не се откажеш.

А що аз се включвам тука...

Аз имам точно "родилно петно", белег по рождение, на лявото коляно е, май го наричат "хемангиом", прилича на множество спукани капиляри, ама не са това...така съм се родила. Цяла картинка беше, приличаше на Земното кълбо , можех ако искам даже да кажа кой континет къде е :D ама плоско, като карта.. :D Нещо мама разправяше че крала грозде, ама не е сигурна, нещо крила между краката някакво парче плат дето го свила от работата...бе нещо от сорта...та, що ви занимавам с това.

От това , което съм чела - Норбеков и вече не помня къде кво- та някак знам , че родилни петна не се пипат. не се занимаваме с тях. Защо?! не разбрах..ама съм останала с убеждението че е така- "не се пипат! " ...ако белег от операция, от рана - може, ама ако е родилно петно- не може...

Обаче..От как преди близо две години започнах да тесам този белег..взе да си променя...не, не съм го ТЕСала, но започна тука да се свива , в оня край да излизат разни пъпки и да образува нещо като екзема на определени места...и това не съм ТЕСала..не че нещо ама си имах други , по-важни неща за обработване, ни ми беше до пъпка на родилното петно...и то си минава...ей тъй. Обаче, интересното ми е, че и двата пъти на пролет ми създаваше проблем и двата пъти през пролетта се променяше...Сега е сравнително спокоен..но няма нищо общо - като картинка- с белега от преди две години. Друга картинка имам вече на лявото коляно :D Даже един ден питах една лекарка, която се занимава точно с кожни проблеми за това, нищо не можа да каже...според мен работейки върху различни аспекти над себе си, и белега по рождение ми се променя... и много много не го мисля, защото никога не ми е бил проблемен, т.е. не се сещам за каквито и да е емоции покрай него...ама сега като прочетох твоя пост се сетих за това.

Та ще се радвам ако има и други минали през подобен процес- промяна в родилни петна да кажат и те..или пък хората от форума да споделят мниния и гледни точки, различни от моята.
Благодаряяя :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

хахаха....ей какво нещо е вниманието... за краткото време докато опитвах да опиша и да възстановя усещанията на родилното петно от последните две години..и то взе да ме подръпва и почесва...чак се зачудих дали да не си изтрия поста...демек дали пак нещо " лошо" не провокирам...ама няма! ей тъй на пук..да видя какво ще стане :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Във връзка с "не пипайте"по Норбеков и други легенди....аз пък съм чувала, че родилните петна и белези по рождение може да са от предишен живот- някой намушкан с меч, например и на това място имаш такъв белег в следващ живот. Та съдейки и по твоя променящ се белег, MAG2001, ако изчистим проблема от миналия живот, тръгвайки от настоящето, би могло и настоящият белег да изчезне!
Честито за раздвижването по колянцето! Ако изчистиш и легендата на майка си с кражбата- е-хей...какво ли ще стане!????
:wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

Да, Алиса, и аз съм на мнение че има връзка с разни..предишни животи или инграми, или отпечатъци, кой каквото име иска такова да му сложи. А те пък са свързани с родовата памет, демек с родата, а тя пък е свързана с моделите, с които съм свикнала и по които реагирам, и които са ми проблемни тук и сега...и разбрах, че на всичко това много много не бива да му се вързва човек, а да го обработва с ТЕС или там с която техника му идва отвътре, въпроса е да се освобождават енергийните блокажи, да се запълват дупките и да се продължава напред. И аз като теб предпочитам от днешния проблем да тръгна да работя и то по спиралата си стига до където е необходимо във времето и пространството...Виж, за легендата на майка ми...има нещо тука..има за доизТЕСване този моя болезнена честност и принципност и вечното притеснение - сакън-на някой нещо да не му отнема...което е ирационално, на никой нищо нито можеш да дадеш, нито можеш да вземеш, ако той не е готов , пък и то има достатъчно от всичко за всички :D...Тенкс!
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

Публикувай отговор