Основния ми проблем, е че колкото и пъти да се опитам да видя и представя живота си без нея и без детето, било то с ТЕС или без ТЕС, направо блокирам. Спирам да мисля. Знам, че това е ПО, но не мога, не искам да си го представя. Онзи ден ден като си говорихме за евентоална подялба на жилището, се разбрахме, че единия който остане в него да изплати на другия половината от реалната му стойност към момента. Съответно другия да изтегли заем и да си вземе собствено. Т.е. реално 2 жилища с ипотеки и двамата с немалки заеми. Жилищата в София не са никак евтини към момента. Виждам живота си в мизерия, самота, заеми и едно жалко живуркане с остатъка от заплатата.(а до кога ще има заплата на фона на тази обстановка в БГ, не се знае). В момента сме без заеми, със собствено жилище, което изплатихме заедно преди две години и всеки със собствен автомобил.neafeya написа:А можеш ли да опишеш как си представяш нещата между вас ,ако разрешите този проблем...как виждаш живота ви заедно, и ако не сте заедно....как се виждаш ти и нея ако сте разделени...
А и третият варянт ако не се разделите ми сте както в момента,се измъчвате един друг...
Ако решим проблема и останем заедно....... всичко е ясно. Цветя и рози, екскурзии, почивки, много любов, всеотдайност един към друг, уважение, зачитане,....ново слънчево начало!
Третия вариант не съществува!
 Само да напомня, мили ми съфорумци, че тук обсъждаме как чрез техниката да намерим собствените си отговори и решения, скрити в нас, а не си обменяме житейски мъдрости! Иван, като собственик на форума ако намира за добре да дава мъжки житейски съвети, ок! Аз гледам да спазвам ТЕС принципите, на които и той ме е учил тук – намери отговора/ съвета в себе си! Вярното за един, може да е грешка за друг.
 Само да напомня, мили ми съфорумци, че тук обсъждаме как чрез техниката да намерим собствените си отговори и решения, скрити в нас, а не си обменяме житейски мъдрости! Иван, като собственик на форума ако намира за добре да дава мъжки житейски съвети, ок! Аз гледам да спазвам ТЕС принципите, на които и той ме е учил тук – намери отговора/ съвета в себе си! Вярното за един, може да е грешка за друг.