Буфер? - Вече не ми е необходим!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Аватар
nia
Майстор
Мнения: 722
Регистриран на: 18 Юни 2009 13:37

Мнение от nia »

nia написа:Не, че се чувствам виновна, но все пак, понеже една девойка тук ме обвини, че руша дисциплината, искам да препубликувам един мой пост от 25-ти Август 2009 г.:
nia написа:Ако все пак има някаква опашка от хора, които не са разбрали какво искам да кажа в предния си пост, а и най-вече защото това е моят начин да кажа благодаря:

Открийте и използвайте по всички възможни начини магията за да стигнете до извода, че магия няма – всичко това сте вие.

Тогава ще спрете да се съпротивлявате, ще се отпуснете в ръцете на този „магьосник” и ще му дадете цялата си любов, възхищение и благодарност, ще осъзнаете, че той ежесекундно е бдял над вас и винаги е избирал най-доброто за вас, или когато не е имало съвършено решение - най малко-лошото, и ще продължи да го прави до последния миг. Магията, това сте вие и друга магия не е нужна никому и ... ще се почувствате самодостатъчни и ще можете да изберете на къде да тръгнете, като всеки от пътищата ще бъде „простичик, ясен, лесен, поносим, сигурен, приятен, страхотен ...”

БЛАГОДАРЯ! :)
:) :) :)

daromi

Мнение от daromi »

Добре, де - ама не връзвай кънките толкова бързо. :)
Друго беше важното в поста на Иван (с тези тежки дебати, как да се включва в разговорите ни момчето).
Но понеже знам каква е реакцията на определена група хора към тази дума, подчертах и нея. Не те обвинявам и няма да те горя на клада - обещавам! :wink:
Ще ходя да ТЕС-вам, че тази сутрин първо тук кацнах, за да се похваля :lol:

daromi

Мнение от daromi »

Ето ме отново.
Почти три седмици след започване на това Предизвикателство, тялото ми бурно протестираше за очакваното поредно вмешателство в работата му. След дълги дискусии, най-после прие да се успокои и да проверим дали все пак няма да имаме положителен резултат, без да е упражнено насилие (обясних, че ТЕС не е такова).
Спря усещането за неистов глад.
Спряха леките болки в цялото тяло (като при настинка - боли само при допир или натиск, но навсякъде).
Увеличи се времето, за което се чувствам добре (не ми прималява, нито ставам раздразнителна), без да се налага да се храня.

Лейди, все още не съм изгубила надежда, че ще решиш да споделиш твоите развитие и резултати и ги очаквам (обещаното си го търся като наследство :wink: )

Вили, а ти къде изчезна? Нали щяхме да се подкрепяме? :)

violetavioleta
Участник
Мнения: 42
Регистриран на: 29 Сеп 2009 18:04
Местоположение: Димитровград

Мнение от violetavioleta »

Тук съм и не спирам да работя. Освен ТЕС, по-скоро с ТЕСане стигнах до решението да направя 90-дневната диета и вече вървя надолу с килограмите. За 15 дни свалих 2 кг, което като ритъм ми понася добре. :D

daromi

Мнение от daromi »

Вече имаш първи резултата?!?
Браво на тебе!
Аз не смея да погледна към кантара, че тоя луд глад дето ме гони толкова време след започване на Предизвикателството... не съм много сигурна какво ще видя :)
Но тук и не очаквам бързи резултати. Толкова много опити съм правила да оправя нещата, а всеки следващ път е ставало още по-зле. Затова и сега реакцията беше такава. Но пък и точно затова ефектът сега би трябвало да е категоричен и траен. Въоръжила съм се с търпение (евтино го намерих в едно магазинче до нас и взех повечко :wink: ) и вяра (тя вървеше подарък към голямото количество търпение :) ).
В интерес на истината, още в началото, когато започнах да се занимавам с ТЕС, усетих лека физическа промяна в тялото си. Това ми дава увереността, че желаният резултат ще дойде.

violetavioleta
Участник
Мнения: 42
Регистриран на: 29 Сеп 2009 18:04
Местоположение: Димитровград

Мнение от violetavioleta »

От май месец промених храненето и до октомври свалих 15кг. Октомври и половината ноември задържах. Сега с ТЕСане и новият 90-дневен режим отново започнах да смъквам. И го правя съвсем спокойно, без глад и с разнообразна храна. :D

daromi

Мнение от daromi »

Чудесно! :D

Публикувай отговор