Мнението на един практикуващ лекар

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Doctora2009
Участник
Мнения: 1
Регистриран: 27 ное 2009 19:44

Мнението на един практикуващ лекар

Мнениеот Doctora2009 » 31 яну 2010 18:46

Здравейте! На всички е известно отрицателното отношение на практикуващите лекари към т.нар. алтернативни методи в медицината. Аз също бях такъв, практикувайки кардиология от 20 години. Сполетя ме една депресия, която беше плод на огромно двугодишно психическо напрежение. Тя се изразяваше в непрекъснат страх, безпокойство, вътрешно напрежение, безнадежност, безсъние, замайване, агорафобия и т.н. Какви ли не изследвания и лекарствена терапия не предприех, но нямаше резултат.
Тогава един приятел ми сподели, че от 3 години знае за ТЕС, убеден е в ползата от него, но по едни или други причини не е пробвал. Тогава си купих, прочетох книгата и успях да се свържа с г-н Петърнишки. Той беше любезен да се срещнем и да отдели достатъчно време да поработи с мен, докато сам не се убедих в огромната полза на този метод. Това се случи преди около 2 месеца. От тогава започнах да правя ТЕС по 2-3 пъти на ден. За мое най-голямо учудване всичките гореизброени симптоми изчезнаха и не само това. Аз се чувствам прекрасно, енергичен, уверен, работоспособен. Започнах да спя нормално, настроението ми коренно се подобри.
Като лекар препоръчах книгата на доста мои пациенти и приятели и всички, които ми се довериха са приятно учудени и много доволни от ТЕС.
Използвам форума за да благодаря от сърце на г-н Петърнишки!

PIV
Участник
Мнения: 1
Регистриран: 31 яну 2010 18:49

Мнениеот PIV » 31 яну 2010 19:06

Аз съм един от хората, който приема нетрадиционните методи на лечение и активно препоръчвам да се използват, защото това дава възможност на човека да мобилизира вътрешните сили. По този начин да се намалят въздействията на медикаменти, които за съжаление проявяват достатъчно странични ефекти и водят до изчерпване на компенсаторните функции в организма.
Запознат съм с книгата от 2005 година, но когато съм започвал разговор на тази тема съм се сблъсквал с доста голяма съпротива от слушателите за ефективността на метода. Сблъскването с конкретна ситуация на недоверие ме амбицира да подтикна един нуждаещ се човек за запознаване и среща с г-н Петърнишки за да се опита да прилага метода. Независимо, че не приемаше изцяло проявата на положителните резултати, той продължи упорита работа и сега е един от големите пропагандатори на този метод.
За себе си мога да кажа, че когато го приложих за първи път ми помогна да преодолея загнезден вътрешен страх от дълбоки води. Оказа се, че това което г-н Петърнишки съобщава в книгата си точно по такъв проблем работи изключетилно ефективно и бързо. Това ме подтикна да започна да го прилагам и по отношение на други проблеми и се оказа, че работи успешно. Това ми даде увереност съвсем спокойно да споделям опита си с хора, които имат проблеми с емоционалното си състояние за да започнат да работят върху себе си с този метод. Това, че бях свидетел на работата на г-н Петърнишки ме подтиква да му изкажа благодарност за това, че предлага една изключетилно лесна техника, която всеки за минимум време може да приложи за да подобри състоянието си и придобие увереност, че за да бъде добър живота ни силата е в самите нас.

белла
Участник
Мнения: 92
Регистриран: 06 окт 2008 09:51

Мнениеот белла » 01 фев 2010 09:45

Сигурно, не му е мястото да се изказвам тук, но и аз искам да благодаря на Иван Петърнишки, за това, че ни запозна с ТЕС.
Говоря от гл. точка на много болен пациент, който само благодарение на ТЕС, още не е потънал.Въпреки, че се изявявам като не достатъчно сериозна при прилагането и, а по принцип съм много сериозна и отговорна/ това е заради ПО/.
Аз вече съм от хората, които вярват на нетрадиционната медицина при условие, че около мен няма такива.
Вярвам, че има надежда. Благодарение на ТЕС ще се излекувам.

SUPRA
Участник
Мнения: 30
Регистриран: 30 сеп 2010 13:07

Re: Мнението на един практикуващ лекар

Мнениеот SUPRA » 14 окт 2010 20:49

Doctora2009 написа:Здравейте! На всички е известно отрицателното отношение на практикуващите лекари към т.нар. алтернативни методи в медицината. Аз също бях такъв, практикувайки кардиология от 20 години. Сполетя ме една депресия, която беше плод на огромно двугодишно психическо напрежение. Тя се изразяваше в непрекъснат страх, безпокойство, вътрешно напрежение, безнадежност, безсъние, замайване, агорафобия и т.н. Какви ли не изследвания и лекарствена терапия не предприех, но нямаше резултат.

Ще може ли по-подробно да споделиш как приложи ТЕС?
Емоциите които си описал ли ТЕСва или физически усещания, или и двете? Първото което усетеше ли ТЕСваше?


Върни се в “ТЕС РЕЗУЛТАТИ И МНЕНИЯ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта