ET (Емоционална трансформация)

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

Сравнението ми е свързанос въпрос, но не помня твой или на Вера, зададен на семинара за напреднали. Или някой друг попита за огледалото :roll:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

vqra написа:Допусната от кого? От човека ли? Или от висши сили?
От човека. Аз не вярвам в по-висши сили от човека.
А какво ще кажеш за хора, на които им вредят с лоши енергии. Те дори и не вярват в магий и енергии, но изведнъж всичко около тях се срива. Дори не знаят какво става. Да не би някой да им е искал съгласие и те да са го допуснали? ....
Няма как да знаеш кой в какво вярва. Ти не знаеш ти самата в какво всъщност вярваш, какво остава за другите хора.
Едно е какво мислиш, че вярваш на съзнателно ниво, а съвсем друго е каво в действителност е записано на подсъзнателно.

Справка - виж си постовете в дневника ти и колко убеждения си заявила, които после са се оказали различни от тези, които си си мислила, че са.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Rally, на мен ми харесва това което ти се случва, защото е естествено! Според мен просто трябва да оставиш нещата да си се случват и виж какво ще излезе! Колкото до замайването-случва се, това е голям излив на енергия! Може ако искаш, допълнително да си кажеш: " Нека на мястото на излизащата енергия, приема здрава и чиста енергия! СЕГА!" За енергийно равновесие, :) т.е. да не ти се вие свят.
Успех! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

Пропуснала съм поста на Рали, добре че Алиса го коментира, за да го видя. Иска ми се да го коментирам, но не мога да мисля сега :roll:
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Рали, нещата ти вървят според мен добре. Това ми прилича на първите ти импулси на отпушване. Такава е тя :D !
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

mayadob написа:Сравнението ми е свързанос въпрос, но не помня твой или на Вера, зададен на семинара за напреднали. Или някой друг попита за огледалото :roll:
Moй беше. На семинара за напреднали доколкото си спомням споменах, че един път ми се случи да се блъсна в огледало, тъй като не виждам добре /нищо че съм с очила/, въпреки, че силно вярвах преди да се блъсна, че там няма твърда преграда и че мога да премина. Така ли беше?

Не разбрах сравнението ти, поясни моля!!! :*
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

http://www.icp-bg.com/samopomosht-pri-p ... oistvo.php

Припознавам в този линк много свои черти, които с гордост нося :). Харесаха ми някои неща и най-много това, че каквото да си носим у себе си , то си е наше. Предствяте ли си ние се страхуваме от неща, които сами творим. Творим ги и после се страхуваме от тях, почваме да се съобразяваме с тях, сякаш те са някой (настойник), който ни определя поведението, а в същото време ние сме си ги създали. Хареса ми тази статия, защото смятах, че по повод на страха има неща които у мен са уникални, и сигурно е така , само дето някой си е играл да ги опише :D .
Тези дни не правя много ТЕС или пък ЕТ, просто се радвам на това дето ме тормози като че ли :D . Имам спомени като дете, как съм се чудил на разни неща дето правят възрастните и съм си мислил, че никога ням да приличам на тях в някои отношения, но минава времето и започваме сляпо да повтаряме" ценностната система, морал ", която е на почит в обществото.
Поздрави! :)
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

nikimm написа: Тези дни не правя много ТЕС или пък ЕТ, просто се радвам на това дето ме тормози като че ли :D .
Ники, аз пък чувствам някаква празнота, от това че нищо не ме тормози, като че ли.... :)
Per aspera ad astra!
Rally
Участник

Мнение от Rally »

... и на мен ми харесва, защото имам чувството, че така се лекувам - така го усещам!!! Оставила съм го, ноооо си е дълго колкото и да му се радвам. Тая вечер още на декларацията на ТЕС ми тръгнаааа и няма да обяснявам, че още тече ... :roll: Ще го опиша малко по-подробно тоя маратон, но нека да му видя края ... Сега си мисля дали ще мога да правя отново нормално ТЕС или винаги ще започва да тече енергия?!?
Последно промяна от Rally на 29 Окт 2010 12:53, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече! ...
Femme
Напреднал

Мнение от Femme »

Страхотна статия! Поздравления, че даде линк за нея, nikimm! :D
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

vqra написа:
mayadob написа:Сравнението ми е свързанос въпрос, но не помня твой или на Вера, зададен на семинара за напреднали. Или някой друг попита за огледалото :roll:
Moй беше. На семинара за напреднали доколкото си спомням споменах, че един път ми се случи да се блъсна в огледало, тъй като не виждам добре /нищо че съм с очила/, въпреки, че силно вярвах преди да се блъсна, че там няма твърда преграда и че мога да премина. Така ли беше?

Не разбрах сравнението ти, поясни моля!!! :*
И помниш ли какво ти отговори Иван? Че твоето подсъзнание е знаело, че там има огледало, а то вярва, че ще се блъснеш. Аналогично с магиите - ако подсъзнанието вярва, че може някой да му направи магия, значи може. Въпеки че на съзнателно ниво ще дойде като гръм от ясно небе.
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

mayadob написа: И помниш ли какво ти отговори Иван? Че твоето подсъзнание е знаело, че там има огледало, а то вярва, че ще се блъснеш. Аналогично с магиите - ако подсъзнанието вярва, че може някой да му направи магия, значи може. Въпеки че на съзнателно ниво ще дойде като гръм от ясно небе.
Бях забравила. Благодаря, че ми припомни! :*. Разбрах сравнението ти.

Хрумна ми, че сега обаче имаме страхотна техника за управляване на подсъзнанието:

"Въпреки, че подсъзнателно не вярвам, че мога да мина през огледало, ....... Избирам да премина през огледалото сега" :D :D :D
Per aspera ad astra!
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

И? Мина ли през огледалото? :lol:
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Мисля че ерих Фром беше писал една книга (Забравеният език). Доколкото си спомянм мисля, че тя беше. Забравеният език в книгата са сънищата според него. Да ви кажа напоследък вярвам в тази работа. Смятам че те могат да бъдат подложени на ТЕС. Те са плод на подсъзнанието и доста често както знаете са нелогични за разумния мозък, но могат да кажат доста неща с ТЕС. Който иска нека да пробва! :) Според мен ТЕС помага да се разбере езика на съня, а в него има маяци и травми.
Епиктет
daromi

Мнение от daromi »

Alisa написа:Всъщност, сега се оформи и четвъртият ми въпрос...Нали усетих и видях и участието на трети човек "заместващ " ме и помагащ в поцеса, по време на ПРОКСИ-ЕТ-то. Как така и може ли, чрез мен, този трети човек да е въздействал на субекта, при положение, че проверих и по същото време, през което правих ПРОКСИ-ЕТ-то, този човек не е мислил или правил нещо по отношение на субекта?! Или пък е възможно, аз да съм въвлякла енергията на третия човек в ПРОКСИ-ЕТ-то, т.е двойно ПРОКСИ? :roll: Уфффф, замислих се и май вече се обърках !
Възможно е в такова състояние да ти помагат други хора, които не участват съзнателно в процеса, но имат подсъзнателно знанията и опита, за да го правят. Понякога може да си помислят за теб в този момент или да те сънуват, а може и да нямат никаква индикация за ставащото.
Общо взето, най-добре е да не ги закачаш на съзнателно ниво, а просто да приемеш с благодарност помощта им.
Честно казано, понякога съм си мислила, че е възможно хората, върху които се работи по този начин, да имат нужда от... преобразуване на енергията или информацията, за да бъде максимално ефективна за целта. Нещо като "превод" от по-сложен научен език на по-простичък такъв, за да може инфото да бъде по-лесно разбрано, без прекалено голям разход на мозъчна енергия.
Публикувай отговор