Та така, няма да разправям за предишните си премеждия с ТЕС, започвам със заниманията си през последните дни.
В понеделника започнах да си казвам "Обичам те Мира и те приемам безусловно" пред огледалото докато се потупвах по точките. Първо се гледах с обич и приемане, после изкочиха негативни емоции - осъждане, критикуване, вина - аха да заплача. Затова започнах с ТЕС за емоциите, които съм изпитала по време на това упражнение - нареждах си всичко, което ми хрумваше докато се потупвах. Поотпуснах се, но се чувствах направо изтощена, все едно съм вършила тежък труд. Продължих с ТЕС за съмненията ми в техниката, за това че отлагам редовни занимания, че си намирам оправдания ....
След това реших да направя техниката на метафората за раничката на шийката на матката, която в момента ми е най - належащия проблем. Представих си я като сурово кюфте поставено в бяла тава с кръв. Между другото имам проблем с формулирането на декларациите с този ТЕС - въпреки, че да имам раничка на шийката на матката е все едно да имам сурово кюфте ..... Или и аз не зная как да говоря точно.
Но както и да е втория път раничката си я представих като опечено, страхотно кюфте върху бял ориз и то ми каза, че не иска да се маха, толкова комфортно се чувства там. Все едно ми се молеше да не го закачам, ама така добре му е там, защо искам да се махне. На третия кръг кюфтето стана черно лъскаво ( като камък) зарче на бял фон. Направих асоциация с ИН и ЯН и зарчето ми каза, че е тук, за да ме научи как да се самолекувам и как да бъда цялостна, но иска малко повече цвят и радост. ТЕС-вах тези прозрения и се отпуснах доста и не ми дойде друг образ след това.
Но така ми се доспа. Бях у дома с 3 годишното си дете, добре че той гледаше филмче в момента, аз просто не можах да се сдържа, легнах на леглото, завих се и съм поспала поне 30 минути..... Много беше странно, по принцип не заспивам така