Уголемена 3-та сливица на дете, засегнат слух

Информация за истината за ситуацията с болниците, лекарите, здравната ни система, лъжи и митове с които сме закърмени. Как да отглеждаме здрави, умни, талантливи и отговорни деца. Както и за приложения на ТЕС в тази връзка.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Снощи не успях да правя ПРОКСИ в 8 часа, но когато се прибрах и се замислих аз усетих повече проблемите на Деси!
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
mari
Участник

Мнение от mari »

И аз не успях да се включа,че детенцето ми е болно,но ако решите отново да правите прокси,ще участвам
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Деско, за подаръците виж тук http://emozdrave.info/forum/viewtopic.p ... c&start=30
Действаме и с т.нар. награди, ако слуша. Това не знам до колко е правилно, но си мисля, че трябва да се научи, че когато прави нещо хубаво, съответно ще бъде възнаграден.
Дали винаги ще си до него за да го награждаваш?! Ако няма награда, ще "слуша" ли? Ами ако "слуша" дали другите ще го награждават ( мъж на 40 години :wink: в работа...)? Ще има ли собствено мнение и самостоятелност ако все "слуша" някого?! Какво значи да "слушаш"?! Ами ако отказва да "слуша" развивайки голяма 3-та сливица, която да му притиска евсахиевата тръба=нечуване????????? А?! :?: :!:
Доста неща ги прави на пук, на инат
Защо? Каква е причината?
имам чувството, че ми отмъщава за дето ходи на ясла.
Защо?
а ние нали уж за добро му викахме, че е мъж и не трябва да плаче
Къде тук е ЕМОЦИОНАЛНАТА СВОБОДА?
Не ти се карам, опитвам се да ти посоча явни за мен, разминавания със здравословните норми, ако въобще една норма може да е здравословна от гледна точка на ТЕС, но това е друга тема...
Помисли и ТЕСай, аз продължавам да опитвам дистанционна помощ. :D :D :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Деско, нещата стават така както си стават. Децата често страдат заради нашето отношение, често при на с е същото. Ориентирай мислите към действия, остави какво е.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Аватар
lubo
Участник

Коко и Деси

Мнение от lubo »

Моето скромно мнение е че проблемите на детето изцяло произтичат от проблемите на майката (или родителите). Човек ако прочете историята им ще го забележи и в буквален смисъл. Кой може да си представи детето здраво и щастливи при това състояние на майката (и бащата)?!!!!!
Аз лично не мога да си позволя да правя каквото и да е директно с детето. Просто нещо ме спира! Пожелавам на Деси (и съпруга и) да се вземе в ръце, защото детето и просто това чака.
В противен случай излиза че КОКО трябва да "поведе хорото"!?
Седят бухал и менгеме на един клон. След дълго мълчание бухалът казал:
- Буху, буху!
Менгемето отвърнало:
- Браво бе, дай да ти стисна ръката!
aurelia1507
Участник

Мнение от aurelia1507 »

Това е страхотно! Дано продължи и по скоро да се оправя детенце :)
Femme
Напреднал

Мнение от Femme »

Аз също не съм правила прокси в събота, защото, да си призная, нямах сили за това. И като гледам колко хора изведнъж са се почувствали зле, когато е трябвало да участват се питам дали деско е допускала помощта до себе си и детето? А иначе нищо не пречи всеки да й праща енергия и да прави прокси, когато реши.
bulgi
Участник

Мнение от bulgi »

Femme написа:Аз също не съм правила прокси в събота, защото, да си призная, нямах сили за това. И като гледам колко хора изведнъж са се почувствали зле, когато е трябвало да участват се питам дали деско е допускала помощта до себе си и детето? А иначе нищо не пречи всеки да й праща енергия и да прави прокси, когато реши.
Аз не, че нямах желание, но като при Любо нещо ме спираше. Не можах да създам такава връзка, при която да знам, че ще има смисъл. Може би трябваше да тесвам това....но тогава не ми хрумна.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Какво е положението със сливицата сега?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Според мен е някакво раздвижване този признак.
Епиктет
vhgm
Участник

Мнение от vhgm »

Здравейте мили хора! Честита НОва година!
Моля ви за помощ! Моето момченце е със същия проблем. На 2 г. и 9 месеца. Не ходи на ясла. Огромна трета сливица, не може да диша нощем. След антибиотик - един ден добре и след това пък същото. Изпращат ни на снимка за третата сливица.Помогнете да си направя декларацията!
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

Здравей, vhgm! Честита Нова година!

Изчакай да видим какво ще покаже снимката, за да знаем каква да бъде декларацията.

На първо време, в случай, че си гледала репортажа по новините снощи - Техника на краткия филм до изчистване на всички емоции, които са се появили в теб след репортажа. Няма нищо страшно да се оперира и отстрани третата сливица, която пречи. Случаи като този, описан в новините вчера, се срещат изключително рядко и ако се страхуваш по някакъв начин за твоето момиченце след снощния репортаж, само може да му навредиш, така че на първо време трябва да изчистиш онова, което си видяла и чула.
Per aspera ad astra!
vhgm
Участник

Мнение от vhgm »

Благодаря ти Вяра! Не съм гледала никакъв репортаж. Новините не ми действат добре и не гледам. Просто не обичам интервенции. Голямото ми дете беше с такава трета сливица, за три месеца се прибра с хомеопатия. Беше пред операция. Истината е, че малкия не е лекуван до сега за трета сливица, нито с хомеопатия, нито с алопатия. Естествено е, да пробвам първо всякакви други методи. Операция за сега изобщо не е вариянт. За сега ТЕС-ам само симптомите.
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

ОК, по-добре, че не си ги гледала.

Дерзай!
Per aspera ad astra!
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Аз съм с изрязани сливици. Скоро ТЕСах случката на изрязването им и прощавах на лекари и родители.
Ако имах избор никога нямаше да дам да ми ги отрежат.
Сливиците са лимфни възли, алимфната система е органа за детоксикация. изрязвайки лимфните си възли или тези на децата си вие необратимо нарушавате детоксикационните процеси и влияете негативно на имунната им система.

Ако моето дете имаше вашия проблем ето какво бих направил аз.
1. Никакви лекарства, антибиотици и лекари.
2. Спирам всякаква готвена храна и го поставям на диета от сурови плодове, прясно изцедени зеленчукови сокове и билков чай с мед и лимон.
3. ТЕС - директен за симптомите и прокси за евентуалните емоционални корени.

За симптомите ще питам детето.
За корените ще търся емоционални конфликти в обкръжаващата среда - приятели, градина, семейство. И ще ТЕСам всичко, което ми дойде наум.

Няма една декларация, която е най-правилна за даден проблем. Всичко зависи от човека и неговото мислене.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор