Това е първият ми пост по тема.Ще се постарая да не съм многословна

.
Скъпа приятелко,наричам те така,защото само човек,който чака заветните две черти знае какво изпитваш,чувстваш,мислиш!
Аз съм от твоята порода!Вече 18 години чакам да разбера кй е невине,но както се досещаш още чакам.
За пътя,който съм извървяла,започнах едва ли не роман,но по профила ми ще видиш,че съм регистрирана тук на 29 Ноември,а пиша едва сега.Ще разкажа защо:
Моя приятелка ненадейно и много бърза трябваше да замине на работа в Испания.Помоли ме да открия книгата ТЕС и аз се регистрирах тук.
Няколко дни след това,друга моя "приятелка"ми банна пощата-знаеше паролата и тн,но се разболя от "Звездна болест" и так азагубих цялата информация от 5 години съхранявана в пощата си,включително контакти и пароли.Водих едномесечен писмен диалог с АБВ,които така и не ми отблокираха мейла,а до София не можех да ида.
Защо пиша това ли?Ами трансформацията на мисли,чувства и реални случки исъбития ме връхлетя,като огромно домино.Все още съм новобранец в ТЕС,защото го правя трети ден само и то от клипа.В момента нямам възможност да си взема книгата/с изключен ток съм/

и за три дни трябва да намеря 300лв за да го включат,ама това не е вожно!
Луиз Хей също и на мен ми е лубим автор.Работя и правя упражненията на Норбеков.Прочела съм Джон Кехоу,Александър Свияш,Робърт Киосаки,д-р Джон Демартини,Чопра,гледала съм Тайната,Барака,Вода и още много неща от други автори.
Само по себе си говори,че съм пробвала всичко,което ми попадне като теб!
А по повод забременяването ,често се шегувам,че само "гов.. в целофан не съм пробвала,но ако ми кажат и него ще пробвам!
От медицинска гледна точка-няма причини да не мог ада забременея.Имам бивш съпруг и настоящ-второ брак.Между тях имах и няколко други връзки за по година,две,три-не става,бе човек,не става.Но пък цикълът ми кове на 26тият срещи 27 ден.Трау точно три дни.В "тези дни" паля от четвърт и тн.
РЕЗУЛТАТ:В живота си човек може да прочете 30000 книги,но само три от тях да са на писани на "неговия език" и едва тогава да разбере,че всички пишат и споделят едно и също!
Отривам ТЕС-форума отново преди дни,благодарение на моя приятелка,която е изкарала и Мастерски клас на Норбеков,но иска да изучи и ТЕС.Знаеш ли къде попаднах?В подобна тема,на едно момиче,което има хормонални проблеми,с оскъдна менструация и как на един семинар се ТЕС-а да и дойде точно сега,защото 40 дни и го няма.Изчетох постовете до край,изгледах клипчето и ....се ТЕСах ,да изпитам нейната радост от обилна менструация и всичко както си му е реда.ЕТО-втори ден не се гневя,радвам се че започвам втори пакет дамски превръзки,ЗАЩОТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ЧУВСТВАМ ЖЕНА!Пояснявам-при мне прогестерона и пролактина играеше,но това остана в миналото,защото не съм ходила на лекар вече 3 години и не ми е нужно да знам с какви размери са ми яйцата-имам цикъл,овулация и тн-значи всичко е наред!
Преди правех водинсти кисти по време на овулация,при едно от изследванията-хидроутобация ултра звук,откриха,че лявата ми тръба е леко нагъната и частично запушета.Ако знаеш колко рев съм изревала,колко обида и гняв бях стаила-просто не е бил момента,човека всичко останало.
Вече съм на 36 и ЗНАМ,ВЯРВАМ и МОГА да имам деца и ЩЕ ИМАМ.
А на тема инвитро-не знам защо,но винаги съм бягала от него и ако трябва да избирам-бих предпочела да дам същите пари,НО ДА ОСИНОВЯ детенце!
Ще пиша още,но сега нямам време!
Поздрави-Анелия