Човека е изпаднал в такава дупка,че мисълта му е затормозена от това че прави нещо,но няма ефект и резултат и сега чака някой друг да се заеме с проблема и му помогне!
Berovvv,аз като новобранец в ТЕС също да ти дам един съвет.След като четеш,чети пак,книгата не знам колко пъти си я чел и почни малко последователно да действаш.Забрави това черногледство и не се вкарвай сам в такива филми.ТЕС наистина може да ти помогне,но се иска малко и от теб да дадеш нещо,а именно по вече търпение,упористост и повече положително мислене,ако искаш да изкочиш нагоре според това са нещата.Виждаш,че тук имаш подкрепата на всеки и когато има нещо което не е ясно,се споделя и дава съвет.Форума след като го има от толкова години и се развива все още,това означава едно,че има полза от ТЕС и всеки е постигнал нещо или пита и иска да разбере за даден проблем нещо повече.Има доста нещо изписано и споделено.След като другите могат ти с какво си по различен,че да не можеш?Поне за това пари не се искат!
Успех!Ти можеш,сега!

P.S.Днес ще намеря да прочета цялата тема и ще пиша пак,но определено като се знам аз какви проблеми имах,ако ги споделя съвсем искренно,може да се окаже,че твоите са нищожни в сравнение с моите!
Нали знаеш приказката за неволята?
Още в първият си пост става ясно,че сами се вкарал в този филм,от това следва,че и сам трябва да си помогнеш.Явно пътя не е този по който ти си решил,че трябва да поемеш и си помогнеш.И аз от фитнеса и от ските имам травми,но сега с това че знам за ТЕС и виждам че помага,действам и съм доволен.Какво да кажат тези които искат да си помогнат,а не знаят как?След като разбрах за ТЕС виждам,че наистина човек е до толкова добре устроен,че може и сам да се лекува и възстановява.Всичко е измислено и потвърдено,че работи.От нас се иска само да направим своя избор или оставяме нещата по старому както се казва или се захващаме в ръце и се оправя всичко и влиза в релсите!