Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Точките на далака не са тези под мишницата. Внимавайте в картинките с различните точки, за да не се обърквате. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Essence
Ако решиш да го прилагаш, постарай се с всички сили да си в настроение, колкото и да ти е трудно сега. Защото каквато емоционална нагласа/настройка има в теб в момента, същата я предаваш и на енергийния си поток.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

:shock: Аз предпазливо мисля да оставя въпросното препрограмиране за по-добри времена, когато няма да съм в това си състояние. :D Казано по друг начин - нищо не разбрах, ама нещо не е така, инстинкта ми го шепне. :D Благодаря за съветите, вярвам, че са от най-добро чувство и желание да споделиш полезен опит.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Снощи смених подхода, защото този, до сега, явно не вършеше работа. Приложих техника на избора. Сутринта раната беше напълно завехнала. Днес го направих още два пъти.Тази вечер започна да се бели и от долу вече се показва чиста кожа. Направо не мога да повярвам! Май ще посрещна Новата Година със здрава кожа! Ох, чукам на дърво!
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Това добре, а случката с целувката изчисти ли я?
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Не знам. Все още не мога да преценя. По какво да разбера? Тази сутрин вече няма никаква рана. Отново съм красива. :wink:
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Паби:
Не знам. Все още не мога да преценя. По какво да разбера?Тази сутрин вече няма никаква рана. Отново съм красива
Честито! :D Съвсем на време, нали! :D :D :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

paraboloid написа:Не знам. Все още не мога да преценя. По какво да разбера? Тази сутрин вече няма никаква рана. Отново съм красива. :wink:
Спомни си случката все едно се случва сега и виж имаш ли все още негативни емоции.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Ако си зодия овен и си роден в годината на дракона, дали е достатъчно обяснение за това, че започнах Новата година със скандал и че щях да набия един пиян военен, който е наемател в нашата кооперация и реши точно в полунощ да хвърля пиратки по колата ми?! Уж го бях преборила това в себе си. :oops: Всички после много ми се хилиха, че тесащата Пенка си е същата като преди;аз им обяснявах, че вече съм много по-толерантна и спокойна и че, по-рано щях да му разбия бутилката с шампанско в главата, а сега само я размахах, ама нещо не ми повярваха. Знам, че агресията е признак на страх, ама... :oops: Имам една кола и той не разбра от дума, та се наложи този екшън. Уф, хич не се гордея със себе си. А искам да стана един по-уравновесен и балансиран човек. То си е срамота жена, на моята възраст, да се държи като тийнейджър и да пали от раз.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Paraboloid написа :
започнах Новата година със скандал и че щях да набия един пиян военен, който е наемател в нашата кооперация и реши точно в полунощ да хвърля пиратки по колата ми?!
А какво би трябвало да е решението, с което да се харесаш? Опиши конкретно, все едно се е случило, ако искаш! :!:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Евала Пене,да му беше строшила главундъра,пък после малко Тес за вина и срам :D По повод агресията--аз мислех,че съм най-кротката уфсъ на тоя свят,ама отпуших сигурно някой грешен меридиян :wink: На няколко пъти едвам удържах себе си,минах само с тропане по масата :oops: Все пак нали се развиваме,не седим на едно място :D Ето отваря ми се нова нива за копане :D
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Паби:
Ако си зодия овен и си роден в годината на дракона, дали е достатъчно обяснение за това, че започнах Новата година със скандал и че щях да набия един пиян военен, който е наемател в нашата кооперация и реши точно в полунощ да хвърля пиратки по колата ми?! Уж го бях преборила това в себе си. Всички после много ми се хилиха, че тесащата Пенка си е същата като преди;аз им обяснявах, че вече съм много по-толерантна и спокойна и че, по-рано щях да му разбия бутилката с шампанско в главата, а сега само я размахах, ама нещо не ми повярваха. Знам, че агресията е признак на страх, ама... Имам една кола и той не разбра от дума, та се наложи този екшън. Уф, хич не се гордея със себе си. А искам да стана един по-уравновесен и балансиран човек. То си е срамота жена, на моята възраст, да се държи като тийнейджър и да пали от раз.
Паби, наздраве!Идея нямам какво би трябвало да е решението, което повече би ти харесало, май това на Фиф, де да знам, ама на мен и това ми се видя доста добро! :D :D :D
E тва е истината...
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

И аз това се чудя - как трябваше да постъпя, че хем да спра атаката с пиратките, хем да се харесам. Не мога да измисля нищо различно от това, което направих...и това ме кара да се чувствам още по-зле, че нищо друго не ми ражда главата, освен агресия. Качвах се до тях 3 пъти и в двата от тях опитах да се разберем като хора, ама нещо не се получи. На третия път бях избесняла, а като ме хванат бесните, явно ми личи, че съм готова на всичко, защото той миряса, и макар да беше доста пиян, спря да хвърля бомбички. Просто не искам да изпадам в състояние на бяс, защото не знам до къде може да ме доведе това и не ми се иска да лежа в затвор, заради това, че съм направила нещо в това си състояние. Той мъжът ми, си знае и добре, че беше скрил пистолета (потърсих го с намерение да го използвам, но не беше на обичайното място), защото предишния път, като имаше срещу нас, в ресторанта, пиянски изпълнения и започнаха да гърмят по трапезарията ни, а ние сме в нея, аз извадих пистолета и също стрелях по тях. Добре че от цялата тази кавалкада, никой не беше ранен. Истината е, че цял живот, не съм намерила никакъв друг начин да се оправям с агресията срещу мен, освен отговаряйки й с още по-голяма агресия от моя страна. Порочен кръг.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Чудесно почва новата година - с откритие на неотработени слоеве (нови неотлюспени люспи от лука на личността ни). :)
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Паби, това дето го описа е доста ценно и необходимо качество за оцеляване на този свят, поне аз така го виждам. Добре де нямам предвид да стреляш/м със истински патрони в ресторант, но по същество си е нещо необходимо...ако ти е проблем-тесай го, на мен се налага да тесам обратното :DНе знам кое е за предпочитане, честно!
E тва е истината...
Публикувай отговор