Темата на човек без проблеми
-
- Напреднал
От вчера ровя във форума като мишка и търся една тема, в която Мая беше обяснила много хубаво стъпките за осъществяване на ЕТ. Аз тогава също го бях направила и имах отличен резултат. И не мога да я намеря тази тема.
Дори се върнах да си видя собствените мнения, защото и аз бях писала там, та по тях да се опитам да я намеря и пак не успях. Моля за линк, ако някой може да помогне! Трябва да си го припомня, за да мога да водя в правенето му друг човек, а минаха няколко месеца и не съм абсолютно сигурна, че съм запомнила всичко, както трябва.

-
- Напреднал
Благодаря, но не е това. Тази тема излиза най-напред с търсачката и аз я изчетох още вчера отново, но не е тази, която търся. В търсената от мен Мая беше пуснала систематизирано като стъпки как тя прави ЕТ. Имаше постове за разни проблеми, които може да настъпят, ако го правиш неподготвен. Аз го бях направила и също писах. Е не мога да я намеря и това си е.
((Мая, моля те, помагай! Пусни ги пак тези стъпки/последователности, защото явно няма да мога да ги намеря. Този път ще си ги препиша.

-
- Напреднал
Може да се смеете колкото си искате! Кучето ми имаше проблем с рязко покачване на килограми след кастрация и тъй като вече е и възрастна (12 години) това, заедно с начален артрит, в един момент доведе до почти пълното й обездвижване, Лапите се бяха деформирали, докторите вдигаха рамене и казваха, че не може да се помогне. Това беше преди 4 месеца. Правих й проксита няколко пъти, като започнах с това за повишения апетит. Правих БАБА и КС. Давам й също и минерална добавка за ставите. В резултат сега е 28,5 кг при старт от 36 кг преди 4 месеца, деформираните лапи са напълно оздравели, вече ходи напълно нормално, даже тича. Но от десетина дни и тя, пък и аз
имаме доста завишен апетит и в един момент си дадох сметка, че ако това не бъде овладяно, пак ще започне напълняване. Днес се хванах на серизно и на 2 пъти й правих прокси с техника на избора за този вълчи апетит. Резултатът е, че нито на нея, нито на мен ми се яде. Даже не можахме да вечеряме. Пак се стигна до това, че правейки прокси на някой за нещо, го прихващам и аз. Този път поне нямам нищо против, защото и аз качих 1 кг по празниците, та няма да ми се отрази зле малко да погладувам.

-
- Напреднал
Правя си го като по учебник. Нищо не съм забравила; първо се чистих, накрая излезнах, абе техниката е спазена. Явно има нещо друго на емоционално и енергийно ниво в мен, защото 1-во - захващам се да правя прокси само на много близки и 2-ро - за каквото и да им правя, аз го прихващам. Трябва да взема да пробвам с някой човек, за който не ми пука чак толкова и да видя какво ще се получи. Ама трябва и да е такъв, че проблемът му да не е много страшен.
Тази нощ сагата с проксито продължи с едно сериозно тоалетно чистене и на двете ни /само дето нейното е свързано с извеждане навън в 5 часа сутринта/. Тази сутрин изобщо не е търсила храна, аз също. Чувствам глад и ми къркори корема, но не ми се яде.

Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:26, променено общо 1 път.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
-
- Напреднал
О, това също го правих. Иван още преди време ме посъветва и аз винаги като се чистя предварително, го правя.Alisa написа:Паби, при това положение на "прихващане" си направи ТЕС, за да не "прихващаш" от никого и нищо!
Има някакъв друг механизъм, но още не мога да го изловя от какво е и защо е. Случвало ми се е и като правя БАБА да прихвана леко. Май нещо много се вживявам, или прекалено лично ги приемам, или прекалено искам непременно да станат. Нещо при мен, в моята настройка е сбъркано. А си мисля, че има значение дали обичаш тоя на който го правиш, защото тези дни ми "просветна" следния факт: като правя БАБА на мъжа ми за потрошеното коляно и ръка и после и мен ме наболяват, а тези дни правих на една приятелка с доста болезнени шипове и нищо не ми стана.
Маги, ако искаш да ти спретна едно прокси за килцата

Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:27, променено общо 1 път.
E тва е истината...
E тва е истината...
-
- Напреднал
Ами аз нямам идея за друг начин, освен този, за който писах тук, във форума, в първите дни след Нова година. Мислих по въпроса и за себе си стигнах до извода, че ще оценявам нещата по резултатите и че хич няма да ми пука дали се проявявам агресивно. Така да се каже "напълно и безрезервно се приемам" 

Това всичкото го изТЕСай, непременно, дума по дума! Ще ти излезе отговорът.paraboloid написа:О, това също го правих. Иван още преди време ме посъветва и аз винаги като се чистя предварително, го правя.Alisa написа:Паби, при това положение на "прихващане" си направи ТЕС, за да не "прихващаш" от никого и нищо!
Има някакъв друг механизъм, но още не мога да го изловя от какво е и защо е. Случвало ми се е и като правя БАБА да прихвана леко. Май нещо много се вживявам, или прекалено лично ги приемам, или прекалено искам непременно да станат. Нещо при мен, в моята настройка е сбъркано. А си мисля, че има значение дали обичаш тоя на който го правиш, защото тези дни ми "просветна" следния факт: като правя БАБА на мъжа ми за потрошеното коляно и ръка и после и мен ме наболяват, а тези дни правих на една приятелка с доста болезнени шипове и нищо не ми стана.
.

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 17:28, променено общо 1 път.
E тва е истината...
E тва е истината...
-
- Напреднал
-
- Напреднал
Как се разбира дали дадена криза е лечебна, или е влошаване? От два дни правя БАБА на мъжа ми за проблема му с коляното и ръката и тази вечер той ми каза, че иска да прекратим за момента, защото вчера и днес усеща силни пронизващи болки в прасеца на този крак. Болките са моментни, но доста силни, до степен да трябва да седне, защото не може да остане прав. Разбира се, аз се съобразих с желанието му, но се чудя дали това е лечебна криза, или нещо се влошава.