Дневникът ми (desko)
Появата на петното при диетата, може да е от недоизчистен проблем и всъщност да се явява като фаза на чистене!?
"Да влачи под ръка", "Да хване под ръка", "да крепя някого"-тези изрази чувала ли си ги? Може да е свързано с нещо, като негово усещане.
Израза "да ти окапят ръцете, дано!"- може да е чул по негов адрес от някого...някой недоволен???
Не знам защо ми идва точно това, но провери!
"Да влачи под ръка", "Да хване под ръка", "да крепя някого"-тези изрази чувала ли си ги? Може да е свързано с нещо, като негово усещане.
Израза "да ти окапят ръцете, дано!"- може да е чул по негов адрес от някого...някой недоволен???
Не знам защо ми идва точно това, но провери!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
При мен много силно работи визуализацията. Представяй си картини, които ще те успокоят. Това преди заспиване. Изглежда има някакъв специален момент в състоянието полусън. Направи си слайд с картини, които ти харесват, сложи ръце на слънчевия сплит и ги гледай.
Ще тесна заради теб естествено. Стискам палци.
Ще тесна заради теб естествено. Стискам палци.
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки
И при мен ми се появи кървене , когато бях бременна със сина ми , беше в началото на бременността обаче , доста често се случва в първите месеци . Какво казва лекарят ти ?
Обикновено това се получава заради недостатъчното отделяне на хормони , но при теб скоро ще се образува плацента и предполагам кървенето ще спре , понеже и тя ще произвежда хормони .
Ако всичко е наред с плода и той си има сърдечна дейност , няма страшно , ако е възможно ограничи временно физическата си активност .
Обикновено това се получава заради недостатъчното отделяне на хормони , но при теб скоро ще се образува плацента и предполагам кървенето ще спре , понеже и тя ще произвежда хормони .
Ако всичко е наред с плода и той си има сърдечна дейност , няма страшно , ако е възможно ограничи временно физическата си активност .
Проблемът ти не е че имаш кървене, а че слагаш равенство между кървенето и опасност от загуба на плода. ТЕСай това заключение, убеждение и осъзнай, че има много причини за и възможни последствия от кървенето и че то всъщност може да очистителен процес в организма ти за да се подготви средата там за по-добър растеж на бебето. Като премахнеш равенството, всичко ще се оправи. И се СКЪСВАЙ от ТЕС. Само гледай да НЕ потупваш допълнителните точки по краката си.
Работи само с точки по главата, торса и ръцете!
Работи само с точки по главата, торса и ръцете!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Ами ето ти я случката която е корен на проблема и която като бъде изчистена с ТЕС ще премахне проблема.desko написа: Тогава дойде повратния момент според мен за тези мои страхове. Показах на мъжът ми теста, бях толкова радостна. Мъжът ми обаче го погледна и каза - ами ако не е вярно и не си бременна. Нещо се обърна в мен, почувствах в стомаха някакво свиване. Не знам, нямам спомен какво си помислих тогава. Но от тогава постоянно ме е страх, че може да загубя бебето и че няма да съм бременна. От едно никакво изказване.
Първо я изчисти с ТКФ и след това прави 10тина минути ТЕС докато си спомняш живо следната случка.
...че съм на някаква поляна, има един бял дворец и аз благодарях, че съм бременна. ....човек дойде при мен, облечен с бял костюм и бял шал, прегърна ме и пак ми каза, че всичко ще е наред.
Всичко може, стига да дава резултати.
А идвало ли ти е наум, че мъжът ти може да е искал да те предпази от разочарование или себе си да предпази от разочарование, а не да си е мислел, че го лъжеш или да не ти е повярвал.
Всяко събитие може да се тълкува по различни начини и да има различни значения.
А идвало ли ти е наум, че мъжът ти може да е искал да те предпази от разочарование или себе си да предпази от разочарование, а не да си е мислел, че го лъжеш или да не ти е повярвал.
Всяко събитие може да се тълкува по различни начини и да има различни значения.
Я поТЕСай с:
Въпреки че мога да изгубя бебето си аз напълно ........и т.н.
В смисъл приеми, че може да го загубиш, но с това нито животът нито светът не свършват. Намали важността на това да задържиш бебето.
Според мен в работата си с тази случка изобщо не нацелваш истината.
Има други емоции и умозаключения в тази случка върху които не работиш. Спомни си точно случката, какво стана, той какво каза, ти какво почувства и какво си помисли в този момент. И това го вкарай в декларация.
Страхът от загуба на бебето е вторичен, според мен, преди него има друга емоция и други убеждения които са възникнали в теб.
Докато не ги изчистиш тях, страхът ще си остане.
Въпреки че мога да изгубя бебето си аз напълно ........и т.н.
В смисъл приеми, че може да го загубиш, но с това нито животът нито светът не свършват. Намали важността на това да задържиш бебето.
Според мен в работата си с тази случка изобщо не нацелваш истината.
Има други емоции и умозаключения в тази случка върху които не работиш. Спомни си точно случката, какво стана, той какво каза, ти какво почувства и какво си помисли в този момент. И това го вкарай в декларация.
Страхът от загуба на бебето е вторичен, според мен, преди него има друга емоция и други убеждения които са възникнали в теб.
Докато не ги изчистиш тях, страхът ще си остане.
Последно промяна от ivangp на 24 Май 2013 21:21, променено общо 1 път.
Според мен ТЕС-ай онова усещане/чувство , което изпитваш , когато прокървиш - паниката от факта , че имаш кръв , страхът да не е станало нещо с бебето " точно този път " , и каквото там диференцираш като чувство .
Също си мисля , че е добре да си намираш непрекъснато някакво занимание , за да не мислиш постоянно за кървенето - понеже , когато ти се налага да пазиш леглото оставаш сам с доста мисли , поне при мен , когато нямам много работа в главата ми се роят какви ли не страхове и мисли . При мен много помага четенето на разни истории с позитивен резултат - от този и други форуми , книги с такава насока , изобщо всичко , което дори само ти отклонява вниманието . Когато за 1-ви път зачетох форума , направо щях да литна от оптимизъм
.
Можеш и да си представяш как гушваш бебето си за 1-ви път
и как всичко вече е минало и бебето е с теб , здраво и красиво 
Не съм най-опитната тук , но пиша , за да не се чувстваш сама с проблема си , понеже когато си сам с него , той става огрооомен !
Всичко ще е наред ! Повярвай го и се успокой
Също си мисля , че е добре да си намираш непрекъснато някакво занимание , за да не мислиш постоянно за кървенето - понеже , когато ти се налага да пазиш леглото оставаш сам с доста мисли , поне при мен , когато нямам много работа в главата ми се роят какви ли не страхове и мисли . При мен много помага четенето на разни истории с позитивен резултат - от този и други форуми , книги с такава насока , изобщо всичко , което дори само ти отклонява вниманието . Когато за 1-ви път зачетох форума , направо щях да литна от оптимизъм
Можеш и да си представяш как гушваш бебето си за 1-ви път
Не съм най-опитната тук , но пиша , за да не се чувстваш сама с проблема си , понеже когато си сам с него , той става огрооомен !
Всичко ще е наред ! Повярвай го и се успокой
Я вземи направи следното упражнение:
1. Оценяваш от (-10) до (+10) колко е позитивна тази случка с мъжа ти!
Тя естествено не е позитивна и ще й сложиш оценка да кажем (-9).
2. Пренаписваш случката така, че да стане по-позитивна, както би искала да се бе случила!
Винаги я пренаписваш в сегашно време!
Т.е. примерно: Аз казвам на мъжа ми, че имам положителен тест за бременност и той ме гушва, целува ме и ми казва колко се радва и т.н.
Променяш само един елемент в случката.
В случая това е реакцията на мъжа ти.
3. Отново оцени пренаписаната случка!
Сега може да ти се струва, че е +10, но всъщност няма да е.
4. Помисли как тази случка би могла да бъде направена още по-позитивна в някакво отношение и пак я пренапиши!
ЗА ФАНТАЗИЯТА ТИ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО И НЯМА ЗАБРАНЕНИ ИЛИ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА.
Този път например може да си представиш, че сте на някакво специално за теб място, когато му казваш новината, а не в къщи. Това е друг елемент в случката.
5. Пак оцени пренаписаната случка!
6. Отново я пренапиши като я подобряваш!
Този път може синът ти да е с вас и всички да се прегръщате и радвате, че той ще има братче/сестриче.
7. Пак оцени случката!
8. Пак помисли как можеш да я направиш още по-позитивна и я пренапиши променяйки друг елемент в нея.
Пример:
Съпругът ти казва, че това е повод за празнуване и че отивате на ресторант.
9. Пак я оцени!
10. Пак помисли как можеш да я направиш още по-позитивна и я пренапиши, променяйки друг елемент в нея.
Пример:
Докато тече цялото описано в последния вариант действие зад теб стои някакъв ангел - мъж с бяла дреха и шал, който е сложил ръка на рамото ти, усмихва се и ти казва, че всичко ще е наред.
11. Пак оцени така пренаписаната случка!
12. Продължавай да пренаписваш случката докато тя е перфектна (+10) и не можеш да измислиш нищо, с което да я подобриш!
Това е друг вариант на работа със случки, който изчиства негативните емоции и убеждения от тях.
Важно е:
Да пренаписваш случките всеки път, да променяш само по едно нещо /един елемент при всяко пренаписване и да не ограничаваш въображението си по какъвто и да е начин.
Всичко е възможно при пренаписването на случката.
Ангели може да идват, Исус може да присъства, земята може да спре да се върти, слънцето да изгрява от ЮГ, може да си на друга планета, с други хора и т.н.
1. Оценяваш от (-10) до (+10) колко е позитивна тази случка с мъжа ти!
Тя естествено не е позитивна и ще й сложиш оценка да кажем (-9).
2. Пренаписваш случката така, че да стане по-позитивна, както би искала да се бе случила!
Винаги я пренаписваш в сегашно време!
Т.е. примерно: Аз казвам на мъжа ми, че имам положителен тест за бременност и той ме гушва, целува ме и ми казва колко се радва и т.н.
Променяш само един елемент в случката.
В случая това е реакцията на мъжа ти.
3. Отново оцени пренаписаната случка!
Сега може да ти се струва, че е +10, но всъщност няма да е.
4. Помисли как тази случка би могла да бъде направена още по-позитивна в някакво отношение и пак я пренапиши!
ЗА ФАНТАЗИЯТА ТИ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО И НЯМА ЗАБРАНЕНИ ИЛИ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА.
Този път например може да си представиш, че сте на някакво специално за теб място, когато му казваш новината, а не в къщи. Това е друг елемент в случката.
5. Пак оцени пренаписаната случка!
6. Отново я пренапиши като я подобряваш!
Този път може синът ти да е с вас и всички да се прегръщате и радвате, че той ще има братче/сестриче.
7. Пак оцени случката!
8. Пак помисли как можеш да я направиш още по-позитивна и я пренапиши променяйки друг елемент в нея.
Пример:
Съпругът ти казва, че това е повод за празнуване и че отивате на ресторант.
9. Пак я оцени!
10. Пак помисли как можеш да я направиш още по-позитивна и я пренапиши, променяйки друг елемент в нея.
Пример:
Докато тече цялото описано в последния вариант действие зад теб стои някакъв ангел - мъж с бяла дреха и шал, който е сложил ръка на рамото ти, усмихва се и ти казва, че всичко ще е наред.
11. Пак оцени така пренаписаната случка!
12. Продължавай да пренаписваш случката докато тя е перфектна (+10) и не можеш да измислиш нищо, с което да я подобриш!
Това е друг вариант на работа със случки, който изчиства негативните емоции и убеждения от тях.
Важно е:
Да пренаписваш случките всеки път, да променяш само по едно нещо /един елемент при всяко пренаписване и да не ограничаваш въображението си по какъвто и да е начин.
Всичко е възможно при пренаписването на случката.
Ангели може да идват, Исус може да присъства, земята може да спре да се върти, слънцето да изгрява от ЮГ, може да си на друга планета, с други хора и т.н.