Дневникът ми (desko)
Re: Дневникът ми (desko)
Разказвай! Принципно, не ти е нужно разрешение от мен за да разказваш в този форум случки свързани с ТЕС.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
desko, благодаря ти,че разказа историята! Доста ми помогна да продължа напред с ТЕС.
Когато прочетох началото, със затен дъх чаках и се молих за благоприятен изход. Пожелавам ви, всички лошо да е зад гърба ви, Мирко да расте здрав и силен.
Когато прочетох началото, със затен дъх чаках и се молих за благоприятен изход. Пожелавам ви, всички лошо да е зад гърба ви, Мирко да расте здрав и силен.
И аз много Благодаря за споделянето! Доплака ми се най - вече накрая като го четях и изпитах възхищение...искам да те подкрепя да не спираш в същата насока, в която се движиш, определено изтесай онези страхове за момента, в който се е случвало всичко това, защото все пак цялата ти сила, енергия и желание е насочвано към детето ти и свекървата...насочвай от сегашното към онзи момент бяла светлина и обгръщай себе си сега с нея, защото и ти си имала нужда от това... страха... ами ако си беше отишъл и всичко, което започва да изплува от това го тесвай и каквото друго ти хрумне да направиш...изплачи го... Било е изпитание...и ти си се справила, прекрасно!
Благодаря, че сподели това, Деско! Тръпки ме побиваха докато го четях. Много е силно!
Все още има толкова неща около нас, които не познаваме, всичко е толкова свързано, макар понякога въобще да не подозираме.
Все още има толкова неща около нас, които не познаваме, всичко е толкова свързано, макар понякога въобще да не подозираме.
Никой не се връща от дълго пътуване същия човек какъвто е бил преди.
Изключителна история! Благодаря за споделянето.
Надявам се да преодолееш този стрес.
Надявам се да преодолееш този стрес.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Супер е че и мъжът ти вече ТЕСа.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
Отговарям ти тук, за да не спамим ГНМ темата
Деско, работила ли си с темата изоставена, заслужаваща, достойна? С целия период от зачеването ти до осиновяването ти? Мисля че е наложително да го направиш, за да съединиш частите от себе си от преди и след двата етапа от живота си. Помисли по темата, набележи в списък, тип мир в себе си, всички спомени, идеи, които ти хрумнат и почвай системно да ги работиш.

Знаеш, че всичко това е за ТЕСане, нали!?desko написа:Благодаря ти Алиса. ТЕС-ам си се аз, но нещо не ми се получава, много съм объркана. За другите знам отговора, а като стане на мен нещо и се чудя какво да правя. ТЕС-ам и за объркване, ТЕС-ам и за случката с Мирко, и за това, че вкъщи постоянно викам на баткото. Но от тук малко, от там малко и май нищо не правя. Другото е, че като ми се появи проблем, не е само един, ами започват и ред други и съвсем се разконцентрирам кое първо да ТЕС-ам.
Деско, работила ли си с темата изоставена, заслужаваща, достойна? С целия период от зачеването ти до осиновяването ти? Мисля че е наложително да го направиш, за да съединиш частите от себе си от преди и след двата етапа от живота си. Помисли по темата, набележи в списък, тип мир в себе си, всички спомени, идеи, които ти хрумнат и почвай системно да ги работиш.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!