http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=494
Дона Идън и Енергийната медицина, тя най-лесно ги обяснява.

През последните 7-8 месеца не пиша, но пък правя прокси всяка вечер, понякога им през деня, напоследък даже ТЕСам върху дъщеря ми докато заспива или след като тъкмо е заспала , потупвам нейните точки...днес бяхме на преглед не само че не намалява задръжката ами според новата докторка се е увеличилаivangp написа:Най-доброто ще се случи. То не винаги е това, което искаме, но винаги е това, от което имаме нужда.
 много тъпо ми стана, нали уж до две годинки го надрастнат този проблем, махайте та махайте памперса да се учи да се контролира..ми махнахме го и пак нищо...правим ТЕС , ходим на боуен иииии...та, така...преди малко си викам що не се получава..що не й помага ТЕС...после се замислих над декларацията..." Два напълно здрави и функциониращи бъбреци" ами де факто те може и да са, може и да помага..обаче само сцинтиграфията, заветната им изотопна сцинтиграфия мо.же да покаже дали е така...иначе на ехото си виждат там задръжка, мерят, какво мерят...вижда се че е има нещо, т.т аз не прая декларация за това задръжката да изчезне, а да са здрави бъбреците въпреки, че я има в левия, дали да я променя или след изследването ,, да преценя тогава. Здрава е , рядко ..даже само веднъж е боледувала, развива се , расте...вътрешно съм спокойна, знам че всичко е наред, просто няма симптоми за обратното
  много тъпо ми стана, нали уж до две годинки го надрастнат този проблем, махайте та махайте памперса да се учи да се контролира..ми махнахме го и пак нищо...правим ТЕС , ходим на боуен иииии...та, така...преди малко си викам що не се получава..що не й помага ТЕС...после се замислих над декларацията..." Два напълно здрави и функциониращи бъбреци" ами де факто те може и да са, може и да помага..обаче само сцинтиграфията, заветната им изотопна сцинтиграфия мо.же да покаже дали е така...иначе на ехото си виждат там задръжка, мерят, какво мерят...вижда се че е има нещо, т.т аз не прая декларация за това задръжката да изчезне, а да са здрави бъбреците въпреки, че я има в левия, дали да я променя или след изследването ,, да преценя тогава. Здрава е , рядко ..даже само веднъж е боледувала, развива се , расте...вътрешно съм спокойна, знам че всичко е наред, просто няма симптоми за обратнототова е за тесане.laphroaig написа:Относно състоянието в настоящето, не съм...някак си не виждам смисъл...как ще се отърся от притеснение, тревога, страх, когато става дума за детето ми..вижда ми се нереално, невъзможно..?