Хронични проблеми - ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Публикувай отговор
ceci_c
Участник

Хроничен проблем - РОЗАЦЕЯ

Мнение от ceci_c »

Здравейте,
От 6 дена правя предизвикателството. Имам розацея от много години /предизвикана е от наличие на акари наречени демодекс, които живеят и се размножават в кожата на лицето/. Симптомите са зачервено и понякога парещо лице. Първите 5 дена правех само по 10 кръга ТЕС на ден. От днес започнах понеже имах възможност да направя след поредната чаша вода по дълъг ТЕС.
ДЕКЛАРАЦИЯ: Въпреки, че ме е срам защото имам акари наречени демодекс, които живеят в кожата на лицето ми и образуват розацея, което води до зачервяване на лицето, и от това ме стяга в гърлото и ми се повдига, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
По точките редувам: срам, демодек, имам розацея, зачервяване, повдига ми се. И на втория кръг много започна да ми се повдига, само като си ги представх гадините, действително за малко да /върна поръчката/. Опитвам се и да визуализирам, да си усетя кожата с нормална топлина, без парене. Гледам се в огледало с чиста кожа.
Чела съм книгата. Направих си и един кръг по точките като си говорех какво ми е, колко ме е срам че съм като домат червена, че ми е писнало да изглеждам като опечена на очила, че ми е грозна кожата и и т.н.
Правилно ли правя нещата, какво да включа още. Надявам се да продължа цял месец.
Успоредно с това правя и ТЕС за детето ми което започна да заеква. Заекването ще го опиша в друга тема.
Хванала съм се да нося две дини под една мишница, но и двете са ми важни.
ivangp
Site Admin

Re: Хроничен проблем - РОЗАЦЕЯ

Мнение от ivangp »

От кога имаш розацеята?
Какво се случваше в живота ти около момента, в който се появи розацеята?
Какви наситени с негативни емоции събития се случиха тогава?

Имало ли е събитие свързано с раздяла или погнуса от нещо?
Събития свързани със срам или гняв?

Какаво се случва точно преди да ти се възпали лицето, да се зачерви и пари?
Има някакви случки, наситени с определени негативни емоции, които предизвикват събуждането на проблема.

Аз бих премахнал акарите от декларацията. Ти НЕ ЗНАЕШ дали имаш акари. Избрала си да повярваш на някой лекар, който СИ МИСЛИШ, че знае. А той не знае, но и самият той не знае, че не знае каква е причината.
Как така ти имаш акари, а другите хора нямат?
Защо твоята кожа храни акарите, а на другите хора кожите не ги хранят?
Защо само кожата на лицето има акари и си стоят там, а не се разпростират по цялото ти тяло?
Защо акарите само понякога предизвикват зачервяване на лицето и парене, а през останалото време не?
Все въпроси на които лекарите нямат отговори.

На друго място е заровено кучето.

Това, което ЗАНЕШ, без съмнение е, че ти е зачервено лицето.
Помисли върху въпросите, които ти зададох вначалото на поста и напиши отговорите им!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор