ТЕС под течаща вода

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Bastet
Напреднал

ТЕС под течаща вода

Мнение от Bastet »

Забелязах,че ако правя ТЕС докато се къпя под течащата вода резултата е много по-бърз,това се дължи според мен на още по-доброто протичане на биотоковете,тък като водата е проводник.
nau
Участник

Мнение от nau »

Да, ТЕС под душа май наистина работи по-добре.
Bastet
Напреднал

Мнение от Bastet »

И ти ли си пробвал(а)? :D
Arethuse
Майстор

Мнение от Arethuse »

Да, под течаща вода е по-ефективно :)
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
nau
Участник

Мнение от nau »

Basted написа:И ти ли си пробвал(а)? :D
Да, първата ми ТЕС сесия. Гледано отстрани, човек изглежда доста нелепо докато прави ТЕС. За да мога да се отпусна и концентрирам, го съчетах с вземането на вечерен душ. Резултатът беше - (в резултат на служебни нерви, предполагам) 133/90 -> 117/79. Не съм повтарял ТЕС за този проблем от тогава (4-5 месеца). Започнах с туториала на emofree.com, после сумаризирах, каквото реших за най-важно като начало в една страница на български, заучих я (за да не се замислям "сега какво следваше", а да мога да се концентрирам върху проблема) и бух - в банята.

Все още не съм убеден 100% в ефективността на ТЕС, но достатъчно да я правя от време на време, или да препоръчвам на приятели да се запознаят с нея и сами да си правят изводи. Дори подарих няколко от книжките на Иван :roll:
Аватар
nia
Майстор

Мнение от nia »

Отивам да пробвам :)
Яна
Опитен
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

Това е много идейно. И аз няколко пъти го правих под душа. Тогава бях много разтроена, направо дъх не можех да си поема от нерви и плач. Подейства ми, но не съм се замисляла, че може да е по-ефективно!

Може би ТФК-то трябва да го правя така. Много ми е травмиращо и току-виж станало по-добре под душа! :)
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
Публикувай отговор