Излекуван глезен само с един сеанс
-
- Участник
Излекуван глезен само с един сеанс
До днес бях леко скептичен относно огромния потенциал на ТЕС, но тази сутрин останах меко казано изненадан от бързото и безотказно действие на метода. Събудих се със силна болка в десния глезен и щом си стегнех крака тя ставаше много остра. Реших, че сега е моментът да се убедя във възможностите на ТЕС, направих две минавания по точките без 9Г и потупвания по пръстите, като се концентрирах мислено върху болното място без да изричам напомняща фраза. Резултатът беше невероятен - абсолютно никаква болка, както и да си усуквам стъпалото! Като магия...
Все съм си мислел, че при мен ТЕС не работи, че има някаква пречка(енергийни токсини... може би някакъв дисбаланс... не знам), но сега знам, че мога да я прилагам успешно върху проблемите си!
Благодаря за вниманието, дано съм вдъхнал увереност на все още колебаещите се късметлии, попаднали случайно или не в този форум и разполагащи с този уникален метод!
Все съм си мислел, че при мен ТЕС не работи, че има някаква пречка(енергийни токсини... може би някакъв дисбаланс... не знам), но сега знам, че мога да я прилагам успешно върху проблемите си!
Благодаря за вниманието, дано съм вдъхнал увереност на все още колебаещите се късметлии, попаднали случайно или не в този форум и разполагащи с този уникален метод!
Добре дошъл в клуба на опиталите
Бях запозната с меридианите и енергийната система на човешкото тяло. Бях сигурна, че ТЕС работи (някак).
Но останах шокирана от първия си резултат!
После от втория - светкавична реакция като при тебе!
Да не говорим, че промяната се усети още докато четях книгата (за причината на тази промяна си дадох сметка едва след една-две седмици).
Признавам, че малко се притеснявам (страхувам) да опитвам ТЕС "за всичко" - ами ако се разочаровам?
Резултатите (липсата им) си остават изцяло за моя сметка!

Бях запозната с меридианите и енергийната система на човешкото тяло. Бях сигурна, че ТЕС работи (някак).
Но останах шокирана от първия си резултат!
После от втория - светкавична реакция като при тебе!
Да не говорим, че промяната се усети още докато четях книгата (за причината на тази промяна си дадох сметка едва след една-две седмици).
Признавам, че малко се притеснявам (страхувам) да опитвам ТЕС "за всичко" - ами ако се разочаровам?

Резултатите (липсата им) си остават изцяло за моя сметка!

-
- Участник
Доста познато чувсто - този страх си е съвсем основателен, все пак, както пише Иван в книгата, ние дотолкова сме пленени от нашите убеждения, че е доста трудно да ги превъзмогнем и заместим с нови... Но все пак, по-добре е да опиташ и да не стане, отколкото изобщо да не го напрвиш
След днес, аз "напълно и безрезервно" се убедих във възможностите на ТЕС и ще го опитвам "за всичко" и дори и да нямам резултати ще продължавам да упорствам докато намеря верния път! Допълнително ме мотивира това, че този метод се появи в точния момент от моя живот и в този форум има достатъчно хора, които биха ме подкрепили и напътствали, надявам се 
Може би трябва се ТЕС-нат и тези съмнения в техниката и нейната ефикасност
А също така и да се подхранва вярата чрез постоянно четене и запознаване с опита и резултатите на хората по света, приложили успешно ТЕС!

Може би трябва се ТЕС-нат и тези съмнения в техниката и нейната ефикасност

-
- Участник
Благодаря ти! Не съм се и съмнявал в това
Относно ТЕС - виждам и съм сигурен в ефикасността му относно фзически проблеми, но противно на всякаква логика, силно се съмнявам и се страхувам да го опитам върху емоционалните ми(а те не са малко и са сериозни)... Не съм уверен в себе си, а оттам и в бъдещето ми и това на връзката ми с момичето, с което съм в момента. Много силно искам да започна да гледам позитивно на всичко около мен и съм решен да достигна нужната промяна, надявам се чрез ТЕС!
А, daromi, относно съветите - щом ги даваш с желанието да помогнеш и са от сърце- добре са дошли! Всеки в даден момент има нужда от помощ и трябва да е отворен за нея!
Много ми е интерсно дали чрез ТЕС мога да вздействам на тялото си в посока растеж? Винаги съм искал да бъда малко по-висок и по-мускулест(и сега изглеждам добре, но...
) и ако това може да се постигне чрез енергийната терапия, ще бъде просто СУПЕР. Мисля си за това, понеже четох една тема в emofree.com, където жен беше увеличила бюста си осезателно и това ми дава някаква надежда... Може би някой ще каже, че трябва да се харесвм и обичам такъв, какъвто съм - да, аз харесвам визията си, но ми е интересно и не бих се разсърдил, ако мога да я подобря 

Относно ТЕС - виждам и съм сигурен в ефикасността му относно фзически проблеми, но противно на всякаква логика, силно се съмнявам и се страхувам да го опитам върху емоционалните ми(а те не са малко и са сериозни)... Не съм уверен в себе си, а оттам и в бъдещето ми и това на връзката ми с момичето, с което съм в момента. Много силно искам да започна да гледам позитивно на всичко около мен и съм решен да достигна нужната промяна, надявам се чрез ТЕС!
А, daromi, относно съветите - щом ги даваш с желанието да помогнеш и са от сърце- добре са дошли! Всеки в даден момент има нужда от помощ и трябва да е отворен за нея!

Много ми е интерсно дали чрез ТЕС мога да вздействам на тялото си в посока растеж? Винаги съм искал да бъда малко по-висок и по-мускулест(и сега изглеждам добре, но...

Последно промяна от Just_a_man на 19 Авг 2009 22:54, променено общо 1 път.
Това е ПО в най-чиста форма.но противно на всякаква логика, силно се съмнявам и се страхувам да го опитам върху емоционалните ми(а те не са малко и са сериозни)
Браво, прекрасно си усетил къде е коренът на проблема.Не съм уверен в себе си, а оттам и в бъдещето ми и това на връзката ми с момичето, с което съм в момента.
Сега си направи една процедура в Мир със себе си, наблегни на случките в които някой ти е казал, че не ставаш за това или онова и че си такъв или онакъв в негативен план. Изчисти тези случки. Дай си поне 3 месеца яка работа с ТЕС. И след това най-вероятно освен, че ще си доста по-уверен в себе си, няма да ти пука колко си висок.

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Можеш да започнеш с подмяна на nick-а (макар, че утре пак ще трябва да се извинявам
), но и ти ако ще оставаш, свиквай, защото ние тук сме така
.
И нещо сериозно - ако все пак успяваш да приемеш всичко до тук с чувство за хумор, значи ще се справиш, защото мога да ти гарантирам едно - тук истинска ирония или подигравка няма да срещнеш, не и тук, защото не се задържат такива хора.

И нещо сериозно - ако все пак успяваш да приемеш всичко до тук с чувство за хумор, значи ще се справиш, защото мога да ти гарантирам едно - тук истинска ирония или подигравка няма да срещнеш, не и тук, защото не се задържат такива хора.