Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА
Предизивикателството е създадено за да отключи в теб пренастройка към корените на проблема ти. Ако по време на Предизвикаттелството ти се появят други силни негативни емоции трябва да ги ТЕСиш отделно.
В случая:
Въпреки че
Въпреки че .....
Тук трябва да определяш ниво от 0-10 преди и след всяка ОР и да правиш ТЕС за тези чувства докато нивото падне до 0-1.
В случая:
Въпреки че
...............сякаш цялата съм изпълнена с енергия и не мога да се побера в кожата си.
Въпреки че .....
............усещам сякаш ще се пръсна, сякаш съм пълна с енергия и няма къде да я изразходя
Тук трябва да определяш ниво от 0-10 преди и след всяка ОР и да правиш ТЕС за тези чувства докато нивото падне до 0-1.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
ТЕСай всяка емоция до изчистването й. Независимо колко пъти се налага да я ТЕСаш. 10те пъти от Предизивикателството са си отделно - там формулировката е обща, а не конкретна както при отделните емоции и затова се ТЕСа 10 пъти на ден в различно време. При отделните емоции се ТЕСа последователно всяка емоция докато изчезне (ниво 0-1).
Хммм, няма как да знам със сигурност. Но опитът ми с други хора показва, че вероятността да ядеш някакви боклуци е голяма. Ако ти направим едно честно изследване на диетата мисля, че ще установим, че бъркаш в кацата с отрови.
(например - ядеш ли топлинно обработени растителни мазнини?- те не са природен продукт, т.е. не съществуват в природата във вида в който ние ги консумираме, нетрайни са, бързо се окисляват, окисляването им става и при топлинна обработка и образуват канцерогенни вещества и свободни радикали).
Ако знаеш, че някакви храни ти действат зле (говоря за природни продукти) ТЕСай ги както е описано в книгата ми - главата за Алергиите.
Ако знаеш, че някакви храни ти действат зле (говоря за природни продукти) ТЕСай ги както е описано в книгата ми - главата за Алергиите.
Най- добре ТЕСай симптомите, както и когато ги встваш + Предизвикателството. Най-добрата очистителна диета е суровоядството. Можеш да почнеш с 2 до седмици на плодове. Но и да се очистиш веднъж, ако после пак се замърсяваш, отново ще трябва да се чистиш.
Според легендите Крали Марко е сукал 3 години.
Дъщеря ми е почти на година и половина и мислим майка й да си я кърми докато има кърма. Ако може дори 3 години.
Няма по-добро от кърмата за децата.
Преди 100 години си е било норма да се кърмят децата 2-3 години стига майкaта да има кърма.
След всичко казано, преди да правиш прокси за друг винаги чисти първо себе си.
Дъщеря ми е почти на година и половина и мислим майка й да си я кърми докато има кърма. Ако може дори 3 години.
Няма по-добро от кърмата за децата.
Преди 100 години си е било норма да се кърмят децата 2-3 години стига майкaта да има кърма.
След всичко казано, преди да правиш прокси за друг винаги чисти първо себе си.
Последно промяна от ivangp на 16 Сеп 2009 11:44, променено общо 1 път.
-
GalinaMilkova
- Участник
Здравейте! Преди около година си купих книгата за ТЕС и от тогава не много редовно, но често използвам ТЕС за най-различни проблеми и болежки. Четох във форума и за ПРОКСИ-то. Имам обаче проблем, който не можах да разреша и вероятно причината е, че не съм направила вярната Декларация и за това се обръщам към вас за помощ. Ето и самият проблем:
Съпругът ми от години страда от подкожни мастни образувания, които се появяват основно на челото и тила му и за съжаление всеки път се налага да го режат за да ги извадят. До сега има 6 такива разреза - 5 на челото и един отзад на тила. Докато не се възспалят са като безобидни, подобни на леща топчета, обаче възспалят ли се - стават като орех, цялото му чело около мястото се надува като цицина, очите му оттичат, вие му се свят. Колкото и лекарства да пие- проблемът не се решава. Правих му ТЕС, като декларацията беше "Въпреки, че ми се образуват подкожни мастни образувания, аз напълно и безрезервно приемам себе си". Въпросът е, че нещо не се получава. Вярвам безрезервно във възможностите на ТЕС да се справи с всеки проблем, въпросът е, че със сигурност не съм направила правилната Декларация. Моля, дайте ми съвет как да формулирам по-добре проблема си? Предварително благодаря за всеки даден съвет, а също и се извинявам, ако има вече подобна тема във форума!
Съпругът ми от години страда от подкожни мастни образувания, които се появяват основно на челото и тила му и за съжаление всеки път се налага да го режат за да ги извадят. До сега има 6 такива разреза - 5 на челото и един отзад на тила. Докато не се възспалят са като безобидни, подобни на леща топчета, обаче възспалят ли се - стават като орех, цялото му чело около мястото се надува като цицина, очите му оттичат, вие му се свят. Колкото и лекарства да пие- проблемът не се решава. Правих му ТЕС, като декларацията беше "Въпреки, че ми се образуват подкожни мастни образувания, аз напълно и безрезервно приемам себе си". Въпросът е, че нещо не се получава. Вярвам безрезервно във възможностите на ТЕС да се справи с всеки проблем, въпросът е, че със сигурност не съм направила правилната Декларация. Моля, дайте ми съвет как да формулирам по-добре проблема си? Предварително благодаря за всеки даден съвет, а също и се извинявам, ако има вече подобна тема във форума!
Прочети Често задавани въпроси и темата за Проксито отново. Проблемът не е в декларацията а в теб (защото не си се изчистила преди да правиш Прокси) и в мъжа ти (защото явно си харесва топчетата - иначе сам щеше да се заеме да си ги маха с ТЕС, диета, промяна на начина на живот и т.н.)
-
GalinaMilkova
- Участник
-
GalinaMilkova
- Участник
Радвам се, че непряко, как да кажа, е имало полза от моето питане.
Моят съпруг вече е с няколко шева на главата. Аз последвах съвета на Иван и му казах, че щом обича да го режат и шият и щом си обича топчетата- изборът си е негов. Ответната реакция днес от негова страна е, че е решил сам да прочете книгата и да си помогне.
Според Лиз Бурбо - "Твоето тяло казва обичай се!" кистата е свързана с натрупана тъга, мъка. В яйчниците може да е свързана с проблеми в сексуален план, проблеми със зачеване, проблеми със създаване на нещо в живота, проблеми със самочувствието в смисъл , че не си достатъчно секси, привлекателна и т.н.