Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА
Една глътка кислородна вода + една глътка вода. Няма значение каква е водата. Може да си капнеш или впръскаш ако имаш спрей и в носа.
Диетката на плодове и чайчета е ВИНАГИ препоръчителна. Нищо лошо няма да ти стане въпреки че кърмиш, нито на теб нито на детето.
Диетката на плодове и чайчета е ВИНАГИ препоръчителна. Нищо лошо няма да ти стане въпреки че кърмиш, нито на теб нито на детето.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аз тази седмица изкарах 3 дни само на зеленчуци и плодове. Резултатът - кърмата ми не намаля. Детето не беше гладно. Обаче аз умрях от глад, червата ми станаха на фльонга и честно казано хич не ми беше добре. Не мога да кажа, че нямах енергия, но имах нужда явно от час сън повече на ден.
Пожелавам ти бързо оправяне.
Пожелавам ти бързо оправяне.
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Никой не знае. ТЕСай всяко неприятно усещане. Успокой се и дай възможност и време на тялото си да свърши необходимото.Ти искаш да се оправиш за един ден. Явно в момента не трябва или не може да стане. Бързаш и затова бъркаш. Имаш някакви очаквания, които не се оправдават и затова се разочароваш и нервиш. Тялото ти знае по-добре от логичният ти ум какво и кога да свърши. Не му се пречкай, ТЕсай, пий си чая, яж си плодовете и го остави да си се самолекува. Всико което ти се случва е прекрасно. 
Според мен, проблемът, за който да правиш Предизвикателството, не са уголемените ти сливици, а възпалените ти сливици. Така че ако настройката е "въпреки че сливиците са ми възпалени и уголемени и ми причиняват болка, аз ... и се освобождавам от възпалението и неговите последствия сега!"
Успех!
А, Иван е писал преди мен. Сега имаш и избор!
Успех!
А, Иван е писал преди мен. Сега имаш и избор!
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan
I'm younger than that now."
Bob Dylan
Сливиците ти са част от лимфната система. Те имат важна функция в тялото. Не ги махай. Моите бяха отрязани като бях малък. Нямах избор тогава, ако знаех това което знам сега, никога не бих позволил да ми ги отрежат. На брат ми поради това че се скъса от рев и не можеха да го озаптят, не му ги отрязаха. След време си му минаха. И сега той си има сливици, а аз не. 
Въпреки че:
Засега нямам никаква промяна в положението ми със сливиците.
Все така са подути.
се принуждавам постоянно да пия топла вода, в противен случай веднага започват да ме болят и трудно преглъщам
не искам да се разочаровам, като постоянно си гледам гърлото в огледалото и там виждам постоянно подутите си сливици
при визуализациите ми е трудно да си представя нормални свити сливици
Все тези "плондери" виждам

Засега нямам никаква промяна в положението ми със сливиците.
Все така са подути.
се принуждавам постоянно да пия топла вода, в противен случай веднага започват да ме болят и трудно преглъщам
не искам да се разочаровам, като постоянно си гледам гърлото в огледалото и там виждам постоянно подутите си сливици
при визуализациите ми е трудно да си представя нормални свити сливици
Все тези "плондери" виждам