Да, упражняваш достатъчно натиск. Не е нужно да натискаш повече или по друг начин.
или
Не, натиска не е достатъчен, натискай повече и на други места.
или
Тес не работи, не се занимавай с глупости.
или
Тес е магия.
или
Тес не е достатъчно, прави си и акопунктура, също така акопресура, всеки ден по един масаж, два пъти на ден си вземай парна баня, прави си клизва веднъж дневно, изпивай точно по 5 чаши чиста вода, изяждай по една маруля, една краставичка, пет бадема... и ще оздравееш след 37 дни 8 часа и 32 минути...
или
....
Мога още стотина отговора да ти измисля!
Ако ти не можеш да си отговориш сама на въпросите, чуждите отговори нямат значение. Ако сама не можеш да прецениш кое е достатъчно за теб и кое не, какво значение има моя отговор?
Не знам какво целиш - по-бързи резултати ли, какво ли, но ако нещо не те устройва сменяш техниката и толкова.
Всичко работи достатъчно, стига да му повярваш достатъчно.
Няма универсална рецепта. Никой не може да ти каже точно колко пъти трябва да се тесаш за нещо, за да изчистиш проблем. Никой не може да ти кажа кое е добро или лошо за теб, това единствено ти можеш да го прецениш.
Моите си отговори важат за мен, ти трябва да намериш своите. И ако твоя отговор е например акопонктурата (примерно) - веднага ще ти дам координати на специалист!

Ако смяташ, че някоя врачка ще те излекува - веднага ще ти намерим. Вярнаш в таро? веднага ти отстъпвам колодите си. Искаш да правиш йога - студиа колкото щеш... Искаш хипноза - отиваш някой да ти я направи. Техники колкото искаш, но никоя няма да ти даде отговорите на готово, бъди сигурна.
P>S> Сега видях какво е писала Femme. Аз мога да добавя към нейния пост още нещо. Съзнанието определя битието, а не обратното. За мисълта няма значение дали правиш нещо наистина или го правиш само в мислите си, за съзнанието то е нещо, което си направил. Аз съм си експериментирала по този намин с храна. Понякога ми се прияжда, нещо, което не трябва. Тогава си представям, че го ям. Ама не си мисля: Сега ще си представя, че ям ягода и съзнанието ми ще си помисли, че наистина съм яла ягода. Ами се отдавам напълно на тази "илюзия". Извиквам в съзнанието си представата за ягода, която имам в архива, виждам формата й, усещам миризмата й, виждам цвета й. Усещам вкуса й в устата си, представям си колко божествено сочна и сладка е, изпълвам цялото си съзнание с този образ... Просто е страхотно! Даже след такива игрички ми се е случвало после като хапна нещо, което съм си представяла, че ям, да ми е гадно и блудкаво.
Съзнанието ни е неограничено само по себе си, ние сами го затваряме в оковите на физическото, което го ограничава.