Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА
Ех, ако ТЕС помагаше на всеки при първо приложение с една единствена декларация, нямаше да има вече болни хора по земята.
Вяра в случая не е нужна, а упоритост, промяна на декларацията и адресиране на възможните пречки за работата на ТЕС.
Най-вероятната (но не единствена възможна) причина е, че мъжът ти е имал ПОта във връзка спроблема си за чистене.
Аз мисля, че за поне втори път при вас се получава този казус и както и първия път нищо не е направено за адресиране на пречките за ефективна работа на ТЕС.
Вяра в случая не е нужна, а упоритост, промяна на декларацията и адресиране на възможните пречки за работата на ТЕС.
Най-вероятната (но не единствена възможна) причина е, че мъжът ти е имал ПОта във връзка спроблема си за чистене.
Аз мисля, че за поне втори път при вас се получава този казус и както и първия път нищо не е направено за адресиране на пречките за ефективна работа на ТЕС.
Последно промяна от ivangp на 28 Яну 2010 15:16, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Мисля, че изначалната ти постановка е грешна. Не те трябва да се свият, а ти да ги смачкаш. Не те да ти дават сигнал, че ще се махат, а ти да им покажеш, че няма да ги търпиш. Да седиш и да чакаш те да си отидат, че дори и да те информират предварително за това си намерение, е, мека казано, наивно. Това си е ПО, та дрънка! А с ПО има един-единствен начин да се бориш! Успех!desko написа: Кой знае колко ПО-та са ме налегнали в момента... Как не можаха поне мъничко да се свият, да ми дадат малък сигнал, че нещата ще се оправят![]()
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan
I'm younger than that now."
Bob Dylan
Деско, я пробвай с:
Въпреки че може никога да не ми спаднат сливиците и да си ходя с тези две гнойни топки в гърлото до края на живота си, аз напълно и безрезервно приемам обичам и одобрявам сливиците си и им благодаря от сърце за прекрасната работа по опазване на здравето ми, която вършат.
Въпреки че може никога да не ми спаднат сливиците и да си ходя с тези две гнойни топки в гърлото до края на живота си, аз напълно и безрезервно приемам обичам и одобрявам сливиците си и им благодаря от сърце за прекрасната работа по опазване на здравето ми, която вършат.
Става с тази декларация.
Уточнение - вероятно е дясната страна на корема, ане на стомах - има разлика.
Предизвикателството всеки може да го прави, стига да иска.
(Например: всеки път когато ходи до тоалетна, всеки път когато чака на светофар, всеки път когато излиза в почивка за кафе и/или цигара. Всеки път когато се храни(преди и след).
Изобщо който търси начини - намира.
естествено извинения се намират много по-лесно.)
Имам силни подозрения, че не иска или не вярва, че ще му помогне, което си е извинение да не иска и т.н.
Уточнение - вероятно е дясната страна на корема, ане на стомах - има разлика.
Предизвикателството всеки може да го прави, стига да иска.
(Например: всеки път когато ходи до тоалетна, всеки път когато чака на светофар, всеки път когато излиза в почивка за кафе и/или цигара. Всеки път когато се храни(преди и след).
Изобщо който търси начини - намира.
естествено извинения се намират много по-лесно.)
Имам силни подозрения, че не иска или не вярва, че ще му помогне, което си е извинение да не иска и т.н.
-
violetavioleta
- Участник
Ами да действа без сол тогава, пък ако се налага и без вода.
Нещо е по-добре от нищо.
Нещо е по-добре от нищо.
Последно промяна от ivangp на 01 Апр 2010 10:42, променено общо 1 път.
Защо трябва да те споходи въодушевление, за да ТЕСаш? За това не ти е нужно то, а знанието, съзнанието, че помага. Просто го прави, дори и без конкретна формулировка. Всички ние го правим не за кеф, а за да си помогнем за нещо. Така че ТЕСай и не разсъждавай!desko написа: От време на време ми проблясва съзнанието и се въодушевявам, но е само като, че ли един миг...... Знам, че ТЕС ще ми помогне, но нещо ме спира да го правя.
Когато напуснах България и заминах за Австралия 96та година ме уволниха от все още най-добре платената държаван работа в България, обраха ми апартамента, откраднах ми колата, която току що бях докарал от чужбна, завлекоха ме приятели с почти всичките ми спестявания, имах проблеми с една мутра заради момиче в което бях влюбен. Страхувах се живота си и реших да се махна. Последваха двете най-черни години в живота ми. Мразех всичко, всички и най-вече себе си. Прекрасно осъзнавах, че сам съм се набутал в тази ситуация и сам мога да се избавя от нея и въпреки това интуитивно отказвах да го направя, като се върна назад. На моменти имах чувството, че ще полудея в буквалния смисъл на думата.
Ако не бях минал през всичко това не знам дали някога щях да науча за ТЕС, камо ли да напиша книга и да имам сайт които помагат на толкова много хора. И това е само част от ползите които аз и не само аз извлякох от цялата ситуация.
Искам да кажа, че всяко нещастие е и нова възможност. Всичко е въпрос на търпение и гледна точка. И работа върху себе си разбира се.
Всички силни личности които познавам са минали през някакви особено мъчителни моменти и са намерили сили да издържат и да оцелеят. И не само това, ами и да се променят и да извлекат полза от проблемите си.
Тези моменти са разделното време в което се разграничават мъжете (образно казано) от мижитурките.
В египетската митология за да върнеш някого към живот трябва да минеш през ада.
Горе главата!
Най-тъмно е преди разсъмване.
Ако не бях минал през всичко това не знам дали някога щях да науча за ТЕС, камо ли да напиша книга и да имам сайт които помагат на толкова много хора. И това е само част от ползите които аз и не само аз извлякох от цялата ситуация.
Искам да кажа, че всяко нещастие е и нова възможност. Всичко е въпрос на търпение и гледна точка. И работа върху себе си разбира се.
Всички силни личности които познавам са минали през някакви особено мъчителни моменти и са намерили сили да издържат и да оцелеят. И не само това, ами и да се променят и да извлекат полза от проблемите си.
Тези моменти са разделното време в което се разграничават мъжете (образно казано) от мижитурките.
В египетската митология за да върнеш някого към живот трябва да минеш през ада.
Горе главата!
Най-тъмно е преди разсъмване.