Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Деско, положението, в което се намираш е човешко! Имам предвид, че в живота ни може да ни се случи абсолютно всичко. Всички хора имаме според мен проблеми, които си приличат. Т.е. мъчат ни сходни "проблеми", само че излизането от тях, почти винаги е индивидуално. Споделям напълно думите на Иван и допълвам , че човек всичко от "зор" прави. Ако нямаме причина нищо не правим. Така че това е достатъчно според мен условие да продължиш!
Хайде и да пишеш как си успяла да преодолееш състоянието си! :)
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Днес забравям доста :D . Има един филм "Пролет, лято , есен, зима и пак есен" - немско-корейска продукция. Може да бъде открит по торентите. За тези, които няма да го открият, ще разкажа само с две думи. Едно дете израства при духовен ментор, който от малък го учи на медитация, в пагода в едно езеро в планината - доста внушителни картини във филма. Най-накрая детето, което пораства пак прави грешките си в живота , въпреки постоянното духовно учение на учителя си, с който живее под един покрив. Така че едва след, като е стъпил накриво успява да се върне към учението на учителя си - собственият опит е безценен.
Предлагам филма с оглед така наречените "грешки" , които правим.
Femme
Напреднал

Мнение от Femme »

desko написа:Нямах предвид това. Мисълта ме беше, например да се махнат млечните храни, или пък цитрусовите плодове, или пък някакви други храни, или пък някаква очистителна диета. Просто предположих, че може би има храни, които не ми понасят и затова организма ми реагира по този начин. Не ям боклуци със сигурност.
desko, опитвала ли си да се храниш според кръвната група?
Аз все се каня да направя едномесечна проба, ама не мога да се наканя :)
И книгата имам, ама ...... трябва да пробвам, за да знам дали има ефект. Но ти можеш да ме изпревариш :)
mari
Участник

Мнение от mari »

nikimm написа:Днес забравям доста :D . Има един филм "Пролет, лято , есен, зима и пак есен" - немско-корейска продукция. Може да бъде открит по торентите. За тези, които няма да го открият, ще разкажа само с две думи. Едно дете израства при духовен ментор, който от малък го учи на медитация, в пагода в едно езеро в планината - доста внушителни картини във филма. Най-накрая детето, което пораства пак прави грешките си в живота , въпреки постоянното духовно учение на учителя си, с който живее под един покрив. Така че едва след, като е стъпил накриво успява да се върне към учението на учителя си - собственият опит е безценен.
Предлагам филма с оглед така наречените "грешки" , които правим.
Много моля за линк към филма
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

http://zamunda.net/details.php?id=35655&hit=1
Това е линка! Ще го пусна и в темата за филми!
Arethuse
Майстор

Мнение от Arethuse »

деско, много тес ти трябва.

Препрочети си постинга и давай наред - за детето, за себе си, за детето, за себе си...

Ясно е, че детето се разболява, защото не иска на ясла, а иска с теб. Ами нормално е за едно дететнце да иска да е с майка си... Мая имаше опит с проблеми с Кирчо и градината, да се включи. Според мен нещата имат един корен, трябва да го напипаш.
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Публикувай отговор