Дневник. Това-онова
Със спането напоследък беше малко сложно, просто съм доста натиснат в работата, но има и такива периоди! Сънливостта ми пречеше и то немалко ! До степен, че не си спомням какво казвам и правя
! Ходих на катерене миналата седмица и ми се доспа когато бях на 15 м височина
докато вися ! Но мисля, че нещата попреминаха. Ще напиша по-подробен пост в Емоционална трансформация, за това какво всъщност се случи ден два, след като бях писал тук!

мнение за след един месец
отдавна се каня да пиша, но нямах кирилица и не можех да вляза. затова съвет към новите: потребителското име - само на латиница пишете!
бях прочела книгата на Иван, когато реших, че ще посетя първия семинар, за да видя и да си задам въпросите. това беше на 12 юни в София. аз тогава се борех вече цяла година с едни мъчителни болки, на които знам и причината, ама нали не работим с диагнози, а с усещания. опитвах се да ги преборя със Силва метод и прочие визуализации, но безуспешно, затова и тук бях доста скептична. но както сайтът ми беше странен, така семинарът изцяло ме удовлетвори. повтарям - скептична бях. но още по време на самия семинар болките от 8 слязоха на 4, а после и на 2. разбира се, на следващия ден те продължха пак със сила 8, но реших да опитам. и започнах всеки ден - не разбрах колко пъти дневно може или трябва, сега имам повече въпроси от преди - но започнах по схемата на ТЕС. не усетих в кой момент, но вероятно някъде към първата седмица те изчезнаха напълно!!! сега продължавам с ТЕС, но само от страх да не се върнат. започвам полека-лека да включвам и другите си страдания - физически, имам едно изтръпване на крака и пр. ще ви разкажа за резултатите, рядко, но ми явява трета болка и се чудя дали мога едновременно да работя за всичко или месец по месец да изчиствам. друго нищо не съм забелязала в себе си, освен едни първоначални изпотявания, но те пък съвпаднаха с летните жеги, та не мога да бъда сигурна. сигурното е, че първите ми резултати са налице! и това ми дава надежда за по-нататък! на всички го пожелавам !!!
и още нещо - аз го правя навсякъде : в рейса небрежно, в компания небрежно, винаги, когато изпадна в скука и бездействие...
бях прочела книгата на Иван, когато реших, че ще посетя първия семинар, за да видя и да си задам въпросите. това беше на 12 юни в София. аз тогава се борех вече цяла година с едни мъчителни болки, на които знам и причината, ама нали не работим с диагнози, а с усещания. опитвах се да ги преборя със Силва метод и прочие визуализации, но безуспешно, затова и тук бях доста скептична. но както сайтът ми беше странен, така семинарът изцяло ме удовлетвори. повтарям - скептична бях. но още по време на самия семинар болките от 8 слязоха на 4, а после и на 2. разбира се, на следващия ден те продължха пак със сила 8, но реших да опитам. и започнах всеки ден - не разбрах колко пъти дневно може или трябва, сега имам повече въпроси от преди - но започнах по схемата на ТЕС. не усетих в кой момент, но вероятно някъде към първата седмица те изчезнаха напълно!!! сега продължавам с ТЕС, но само от страх да не се върнат. започвам полека-лека да включвам и другите си страдания - физически, имам едно изтръпване на крака и пр. ще ви разкажа за резултатите, рядко, но ми явява трета болка и се чудя дали мога едновременно да работя за всичко или месец по месец да изчиствам. друго нищо не съм забелязала в себе си, освен едни първоначални изпотявания, но те пък съвпаднаха с летните жеги, та не мога да бъда сигурна. сигурното е, че първите ми резултати са налице! и това ми дава надежда за по-нататък! на всички го пожелавам !!!
и още нещо - аз го правя навсякъде : в рейса небрежно, в компания небрежно, винаги, когато изпадна в скука и бездействие...

още резултат
и забравих да споделя, защото стана съвсем леко и резултатът дойде веднага, вече бях го дори забравила. имах проблем със сина ми, който за нищо на света не искаше да лети, дори при получена виза за Америка, отказа да пътува на гости при чичо си. на 16 години е сега. преди години, при кацане и излитане се изпотяваше целият, по време на полета трепереше непрекъснато, абе, ужас и ми беше жал да го подлагам на това изпитание и прекосявахме с кола Европата. Но сега: малко след семинара - беше ми и писнало да се притеснявам по пътищата от друга страна - просто му казах, че ще му направя магия и няма да се страхува от полета. той ми е свикнал, изобщо не дискутира - и гимнастиките по Норбеков, и на Силва... Направихме само 2 два!!! сеанса ТЕС, после ми каза, че е изобщо не е забелязал как е излетял и кацнал!!! ей това е ТЕС, което свърших между другото!!! и за това благодаря на Иван! и на съфорумците. дописане
Здравей ,Искра,значи по въпроса за броя на предизвикателствата.Правя 5 в момента.Ако имах време бих правила и повече,като двете,които съм започнала най-рано са по твърдо 10 пъти на ден.Останалите-по 5-6 в зависимост от времето.Когато вървя си го правя непрекъснато и не ми пука.Не зная защо Иван мисли,едно по едно ,че трябва,аз реших ,че докато ги изредя всичките,може и да ме няма вече.При мен дейстават.Нищо ,че някои ги правя по по-малко от 10 пъти на ден.Ще ги правя пък по-продължително.
Отначало започнах за мигрената и дископатията и май ги карам вече трети месец,после ми се появиха стари болки нетърпими в гърба,започнах и ТЕС за тях,уртикарията ме побъркваше ,включих и нея и накрая имах едни екземи като лишеи по ръцете започнах и тях.
Резултат-редки пристъпи на мигрена,от време на време усещащи се болки,свързани с дископатията,мн.редки обриви от алергията,почти изчезнали екземи по дланите.
Спрени вс.видове хапчета-антидепресанти,успокоителни,приспивателни,противоалергични и др.
Отвреме навреме пия хапче за глава.Но мигрената ми е на 30 год.и затова е рано още за нея .
И още нещо правих гладуване 21 дена само с плодове и после захранване.Всеки трябва да опита.Свалих и някое килце.
Отначало започнах за мигрената и дископатията и май ги карам вече трети месец,после ми се появиха стари болки нетърпими в гърба,започнах и ТЕС за тях,уртикарията ме побъркваше ,включих и нея и накрая имах едни екземи като лишеи по ръцете започнах и тях.
Резултат-редки пристъпи на мигрена,от време на време усещащи се болки,свързани с дископатията,мн.редки обриви от алергията,почти изчезнали екземи по дланите.
Спрени вс.видове хапчета-антидепресанти,успокоителни,приспивателни,противоалергични и др.
Отвреме навреме пия хапче за глава.Но мигрената ми е на 30 год.и затова е рано още за нея .
И още нещо правих гладуване 21 дена само с плодове и после захранване.Всеки трябва да опита.Свалих и някое килце.
Времето е пари!
Леле, Криста, уби ме. Искаш да кажеш, че правиш по 30-40 теса на ден
Браво на теб. Как си с концентрацията навън? Аз тесам навън само проблеми, които са ми с висок интензитет в момента. Не мога да се концентрирам за някой рутинен тес.
Мога да се похваля, че напредвам. Не знам и аз накъде, но напредвам. Дори не се сещам какво мога да споделя (чист резултат от ТЕС), но напоследък тесах много и изчистих доста работи.

Браво на теб. Как си с концентрацията навън? Аз тесам навън само проблеми, които са ми с висок интензитет в момента. Не мога да се концентрирам за някой рутинен тес.
Мога да се похваля, че напредвам. Не знам и аз накъде, но напредвам. Дори не се сещам какво мога да споделя (чист резултат от ТЕС), но напоследък тесах много и изчистих доста работи.
Да,правя ги и повече.Всяка свободна секунда използвам.нали съм си упорита като магаре ,решила съм ,че трябва да им разкажа играта на моите болести.Освен Предизвикателствата чистя и др.проблеми:напр.успях да се справя с чувствата си към бившия си съпруг сега ми е безразличен и не изпитвам омразата и вс.подобни .Имам за чистене отношението към баща си.Макар ,че се грижа за него,аз не мога да му простя,че съсипа живота на толкова мн.хора.Някои хора си мислят,че е достатъчно да си хвърлят семето и да се пишат,че са бащи.Мисля,че хора ,които не са годни да се грижат и дадат всичко на децата си,не трябва да имат такива.Може би съм крайна,ама така го усещам.
Има още да работя,но явно всичко при мен зависи от времето.
Има още да работя,но явно всичко при мен зависи от времето.
Времето е пари!
Не можах да разбера за концентрацията въпроса ти.Изобщо концентрация към ТЕС или към всичко.Работата ми изисква висока концентрация.Но предизвикателствата са вече навик,защото не вкарвам нови неща и се правят лесно.Виж ,когато правя ТЕС за емоции,ми трябва тихо място и осмислям,съчинявам,преправям настройките,опитвам различни варианти .
За справянето с емоциите спрямо бившия си съпруг/мисля,че писах /,използвах метода да тръгна от чистене на същите от стълбицата от книгата за Абрахам,т.е от отчаяние,депресия и т.н .нагоре.За целта извадих 10 случая ,които бяха най-фрапиращи за съвместния ни живот.Използвах метода,който е описан в един от случаите тук,за мащехата,която надула свирка в ухото на детето.
И явно при мен подейства.Сега мисля и за баща си да извадя 10 случки от миналото и да започна.
За справянето с емоциите спрямо бившия си съпруг/мисля,че писах /,използвах метода да тръгна от чистене на същите от стълбицата от книгата за Абрахам,т.е от отчаяние,депресия и т.н .нагоре.За целта извадих 10 случая ,които бяха най-фрапиращи за съвместния ни живот.Използвах метода,който е описан в един от случаите тук,за мащехата,която надула свирка в ухото на детето.
И явно при мен подейства.Сега мисля и за баща си да извадя 10 случки от миналото и да започна.

Времето е пари!
krista, би ли уточнила коя книга имаш предвидпод "стълбицата от книгата за Абрахам"?krista написа:....За справянето с емоциите спрямо бившия си съпруг/мисля,че писах /,използвах метода да тръгна от чистене на същите от стълбицата от книгата за Абрахам,т.е от отчаяние,депресия и т.н .нагоре.За целта извадих 10 случая ,които бяха най-фрапиращи за съвместния ни живот.Използвах метода,който е описан в един от случаите тук,за мащехата,която надула свирка в ухото на детето.
"Поискай и ще ти бъде дадено".Там в процес 22 мисля ,че е дадена скалата на емоциите.На най-долния ред са най -отрицателните-отчаяние,по-нагоре-ярост и т.н.не е пред мен.Значи подредих случките по емоциите,които предизвикват в мен и започнах от тези,които стоят най -ниско.След това следващата емоция и така нагоре
Времето е пари!
По-назад писах, че дълго време не можех да тесам. Тогава си бях планирала веднага след като излезна от апатията да тесам нежеланието да тесам. И така един ден се принудих да тесна нещо, което вече не можех да понеса. Обаче се усетих и спрях навреме. Използвах дошлия порив, за да тесна нежеланието ми да тесам. След известно опипване стигнах до "Въпреки, че нямам воля да тесам...". И от тогава като ми се отпуши...
Интересното е, че не мога да формулирам какво точно е воля. Но по време на тази формулировка на-добре изпитах усещането за невъзможност да тесам и свърши чудесна работа.
Все нямям време да правя ТАТ, защото нямам 20 минути, в които да ми се прави ТАТ и да не съм обезпокоявана. Затова подкарах ТАТ-а както ми дойде. Понякога вместо ТЕС ми е по-приятно да правя ТАТ. Не изпълнявам всички стъпки. Само първите 2-3, а най-често само първата. После пак продължавам с ТЕС, защото така ми идва и т.н.
Освен това ми се случи една комбинация от ТАТ и ЕТ. По време на ТАТ се случи енергийна трансформация без да полагам ръце, само усещанията.
Интересното е, че не мога да формулирам какво точно е воля. Но по време на тази формулировка на-добре изпитах усещането за невъзможност да тесам и свърши чудесна работа.
Все нямям време да правя ТАТ, защото нямам 20 минути, в които да ми се прави ТАТ и да не съм обезпокоявана. Затова подкарах ТАТ-а както ми дойде. Понякога вместо ТЕС ми е по-приятно да правя ТАТ. Не изпълнявам всички стъпки. Само първите 2-3, а най-често само първата. После пак продължавам с ТЕС, защото така ми идва и т.н.
Освен това ми се случи една комбинация от ТАТ и ЕТ. По време на ТАТ се случи енергийна трансформация без да полагам ръце, само усещанията.
Аз също смесвам ТЕС и ТАТ. Правя го някак без да искам, понякога, особено напоследък, просто спирам колата и правя ТАТ. Преживявам някакъв житейски обрат, първо се опитах да правя прокси на другия, Иван правилно ми каза да не се хабя, ама аз... Не знам дали не се изчистих, но с прокси не успях да постигна нищо, може би само идеята за ТЕс за другия. От около 10тина дни съм много зле психически по същия повод, тесах всичко, което се сетих като усещане за тая ситуация,всеки симптом в тялото си, накрая спирането на ТЕс за няколко часа ме довеждаше до нервна криза и пак тесане и така...Включих и ТАТ, в почивните дни бях събрала толкова изтощение от всичко и болка, че, без да искам, докато ТЕсах тази ситуация, започнах да повтарям името на човек, когото нараних много преди време. Плаках, писах с молба на ми прости, трих и пак писах и така... Това е едната неочаквана реакция. Другата такава обаче съвсем ме обърка- тъкмо тая драмата с болестите и неразположенията на тоя, за когото правих прокси и после се тесах, приключи, и аз, напълно неочаквано за себе се чух да изричам, че съм се уморила и не искам да продължавам с този човек.. Чудя се реакциите "срещу съзнанието" случват ли се или аз нещо бъркам ефектите на тесането с някои ефекти от изнервянето...