m.nikolaev, здрасти!И аз подкрепям Гената-ако има "остатъчно" е желателно да се изчисти.Ама не ти разбрах това:
или е достатъчно то да е под единица, около нулата, тъй като на другия ден продължава работата по същия проблем?
Под еденица, около нулата..демек 0.5-0.3..така ли да го разбирам!?Или се стремиш към минус еденица
Това не е злъчна забележка-радвам ти се, ама в същото време искрено и от все сърце и от дъното на исконната ми същност ти завиждам за способността да усещаш и оценяваш СЕН с такава точност!тва със завистта е съвсем сериозно

Аз не мога да го преценя дали е 3 или 2..ти-0.5-02..аз тесам докато ми олекне, и не винаги го докарвам до 0,доколкото успея, продължавам след това и пак става.Ама ми се струва при теб ще да става по-бързо
А цялата истина е,че искам да те поздравя, че за три седмици си свършил чудесна работа и си се справил..ммм разкошно според мен, според това което прочетох, поне както аз те разбрах!Браво!Продължавай все така!
"Черните мисли", дето са те нелегнали и те подлежат на ТЕС, включваш ги в декларация и ги ТЕСаш, аз -по примера на много други тук в началото си ги записвах, ама те след ТЕС някой път, като тръгнат-не мога им смогна да ги пиша, после не мога да си разчета кво съм писала..и накрая минах направо-мисля и ТЕсам/минавам по точките/, ако мога да си ги говоря, още по-добре, каканижа ги и по някое време включа -и въпреки това,аз напълно и безрезервно обичам себе си и се приемам такава каквато съм/в конкретния случай-заедно със завистта си към м.николаев, че усеща сен с такава точност

- ти си слагаш черната мисъл ..ама ако искаш де!/
Другото което ми хрумва/не знам защо, ама така ми идва и така ти пиша, ти си преценяш кое да вземеш и кое не/ е това в началото да ТЕсаш всичко което те е извадило от равновесие през деня, както Иван каза на курса-ежедневния стрес.В началото това страшно помага.Бе то и после помага, ама като ти е спокойно и по-лесно го забравям

Успех!