Много се смях за това смешното....
не мога да го гледам как е изпъкнало - ядосвам се, че го има, защо трябва да е там, а де не си е плоско и стегнато.
изобщо не ми ходи на тялото - тялото ми като цяло е слабо и за капак едно издуто шкембе, май се чувствам грозно...
Смешно е - особено в профил, дупето ми е изпъкнало, корема и той

, даже и мъжът ми понякога ме бъзика с това и други от сорта-какъв е тоя стомах от тебе...понякога ми е малко по нормален, но наям ли сееее.....просто им казвам да си гледат техните шкембета, че те по големи от моето

- като цяло ми иде да си го скрия, да не ми го гледат. какво се там са ме зяпнали, съвършена ли трябва да бъда....няма нищо съвършено
ставам като бременна - по принцип няма лошо да си бременна, но не и да имаш такова а пък да не си. Сега пак ще намеся мъжът ми, когато бях бременна също много ме имитираше как съм ходела, дупето изпъкнало, корема и той, като приятели. Дразнеше ме. Пак го прави от време на време когато преям, смешно ми е защото самия той е смешен когато го прави, чак преиначено. И си викам ще видиш, аз един ден ще се справя с моето но твоето ще става още по голямо (той също е слаб, но е отпуснал леко коремче, а преди викаше, че никога нямал да има щкембе

) И се амбицирам, въртя колело в къщи, свалям малко, ставам непостоянна и пак ми се образува.