Увеличена трета сливица
Децата винаги се разболяват,когато трябва да тръгнат на градина и когато искат вниманието на родителите си,не го тъпчете с лекарства,защото му съсипвате имунната система. Давайте му много лимони ,грейпфрути и други плодове и се обърнете към билкар,има достатъчно компреси,чайове и процедури за сливици ,вместо да го тровите с химия. За проксито може да ползвате фраза свързана с нежеланието за ясла и нуждата от внимание.
Деско, децата са така, вдигат температура за минути, и моят син е същият. Като стане напечено го завивам в чаршаф напоен с разреден с вода оцет. Шок може да получи не от студеното, а от оцета, доколкото съм чувала и затова се разрежда. Освен това, като го увиеш в чаршаф, трябва да го завиеш с одеало и да постои поне 5 мин. така. И да пие много течности - сок, компот, вода, чай, всичко. Много е важно дланите и ходилата да са студени, затова ако не го завиваш му мокри ръцете и краката, също и челото. Това го знам и от лекари и от опит 
Моя големия син беше по същия начин. Сливици - и от там постоянно почти болен. Не искаше да пие и лекарства и беше голям кошмар. От моя скромен опит мога да ти кажа следното: Не бързай с антибиотика. Аз лично, въпреки че го приписваха веднага му го давах чак на 4-я ден, ако до тогава не се беше преборил сам. Витамин Ц от течните ампули му давай. Много течности. Кисело мляко. При темп. до 38 не му давах нищо за свалянето й.
И ако можеш докато се закрепи го спри от яслите. Това е задължително.
Дано се оправи детенцето, знам какво е ...
И ако можеш докато се закрепи го спри от яслите. Това е задължително.
Дано се оправи детенцето, знам какво е ...