Между другото искам да споделя,че в личен план от известно време ми се случват много приятни неща.В бизнеса има не точно очакваното и желано развитие на някои поръчки,наложи се да тегля два нови заема за да закърпя положението със разходите които си вървят,но повод и причини за притеснения няма.Всичко е под контрол,пуснал съм си поръчка до Вселената за повече работа и просто си казвам,колко е хубав живота когато човек сам си го направи така.
Преди си стоях в къщи и не излизах защото си мислех,че ако отида в някое заведение,само ще се разочаровам от това което ще видя и този ми навик все да гледам и наблюдавам хората как ми пречи и спъва,ей сега и него ще го тесна за по сигурно,да не го мисля повече.
Нещата се промениха коренно и започват да се променят със много силна скорост,че чак на моменти когато си работя и слушам с хенд сфрито музика,започвам да си танцувам в работилницата,все едно съм на дискотека,голям купон,а работата хич не ми се опъва.
Снощи имах много приятна среща с една нова приятелка,направих и една много интересна изненада.Вечерта мина просто чудесно.Първо вечеряхме,после играхме боулинг и първите три удара бяха страйк,чак се изкефих на себе си.След това закъсахме с колата,страхотен сняг и се получи една супер приятна и романтична разходка в снега.
Започвам яко да се забавлявам и да живея.Не че и преди не съм го правил,но сега започваме с по силно темпо и постоянство.А под това да се забавлявам и да живея,ако в това за някой влиза само ходене по заведенията,нищо подобно.Утре съм нагласил поредната изненада за друг човек.Знам,че ще се получи много добре и ще оставя човека в размисъл.Е,да си кажа направо,човека е от женски род.
Е кажете,как да не е хубав живота сега?
Вие сега да не започнете да ми завиждате?

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс