Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

:D :D :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Параболоид :)
Супер! Страхотно се справяш!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Хе-хе-хе, Паби, чудничко!
защото всичко било наред и е чистичък като снежинка.
Много се радвам на постиженията ти! Браво!
Маг- явно не съм те разбрала за трите гласа, явно е мой починът за сега, не го препоръчвам, но ако ви се случи, има оправия! :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Започвам да си мисля, че нещо съм тъпа и задръстена, че не мога да разбера какво иска да ми каже тялото ми. А като иска да си каже нещо, то дори и да премахна симптома, след като не съм премахнала причината, избива в друг, подобен симптом. Давам пример: от дълги години всяка зима получавам лека, но траеща през цялата зима, хрема, която в последните две години ми докара и рана в дясната ноздра. Не че е болка за умирачка, но си е доста болезнено и не минава, докато не дойде топлото време. Тогава и хремата си спира сама, и раната минава. Когато Иван ни учеше на БАБА, за нагледност ми направиха един сеанс точно за тази рана в носа. Преди това я бях тесала с нулев ефект и я зарязах, защото само до нея ми беше. От този един сеанс раната мина като по чудо! До тук - добре. Но хремата си остана и от една седмица започна да се образува рана под носа. Първоначално не й обърнах внимание, но от няколко дни тя нараства и вече пълзи към бузата - прилича на нещо средно между обрив, рана и херпес. Започвам да приличам на чудовище. Започнах да тесам всичко това от неделя с тези думи като декларация. Сега спря разпространението, но процесът на зарастване е още по-грозна гледка. Абе пълен ужас! Та си мисля - хубаво ми се махна раната в носа, че се натресох на още по-гадна рана до носа. Като не съм премахнала истинската причина, това ми е за урок, че тя все ще си намери начин да избие и да покаже, че има проблем.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

@Essence, тези т.н. "енергийни пости" ги правя вече една седмица. До кога да продължавам? За сега не съм усетила да ми носят някакво подобрение, или облекчение поне. Не че нещо, не ми пречи, то е кратка и даже забавна процедура, но...добре беше и да има полза. Може би е рано за ефект. Не знам, питам, ти ще кажеш.
Bogo69
Участник

Мнение от Bogo69 »

paraboloid написа:Давам пример: от дълги години всяка зима получавам лека, но траеща през цялата зима, хрема, която в последните две години ми докара и рана в дясната ноздра.
Опитай леко бягане на чист въздух. Дишай основно през носа. После след като се прибереш гореща вана или най-добре сауна. А от както си бягам зимата, даже и хрема не ме лови...
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Радвам се, че на теб ти е изчезнала хремата, но при мен това не действа. Аз правя всеки ден разходки, понякога доста интензивни, с едно хъски в морската градина на Бургас, но от това нищо друго не следва, освен, че съм се разходила. :lol: Хремата, предполагам, е на някаква алергична основа, но не мога да разбера от какво съм алергична. На времето, като ми започнаха астматичните пристъпи, ми правиха изследване в София със сериозно количество алергени, но нищо не излезе от това изследване. Казаха ми, че леко съм алергична към домашен прах и диагнозата беше, че астмата ми е на нервна почва. Не знам дали и хремата е на нервна почва, ама ако е така, ще съм медицински феномен. Обаче същата тази "нервна почва" преминава без остатък като грейне слънчицето, обикновено през месец май. Може да е свързано с влажния климат и почти непрекъснатия вятър през есента и зимата в Бургас. Не знам. Май ми се появи като дойдох да живея тук /аз съм от София/.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Паби, ехоо, ела на себе си! Много бързо ще стигна до "дъвчене" ей сега!
Не знам дали и хремата е на нервна почва, ама ако е така, ще съм медицински феномен.
Ти не лекуваш ли астма с ТЕС?! Или бъркам :roll: Психическо- емоционално...София- Бургас...Слънце- Зима...
Почни с
съм тъпа и задръстена, че не мога да разбера какво иска да ми каже тялото ми.
и
това ми е за урок
Че да са ти весели празниците! :wink:
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

:D Лекувам я, слънце, ама тя нещо не разбира, че я лекувам. С ТЕС спирам острите пристъпи, които започнаха да ме навестяват от време на време. Подчертавам, че не би трябвало изобщо да ги има, защото редовно си вземам лекарството и то би трябвало да държи под контрол астмата, до степен да нямам такива пристъпи. Поне в последните години беше така. Все пак, това, че успявам вместо с инхалатор, да спра пристъпа с ТЕС, е напредък за мен, защото инхалаторите за спешни случаи не са пълни с витамин С. Но под "лечение", аз разбирам да нямам нужда от никакви медикаменти за нея, а за сега това не е така. Явно има връзка между непрекъснатата хрема и астмата, както и между София-Бургас, зима и лято, ама нещо не я схващам още тази връзка. А астмата си я имам още от София, не ми се е появила тук. Преди половин година се метнах да я оправям с хомеопатия и докторките даже ми се зарадваха, щото казаха: "О, астма, това бързо ще го премахнем с хомеопатични лекарства, те са много ефективни в такива случаи!"Да, ама не. Не можаха дори да ми определят профила ли, там каквото му се казва, въпреки, че ходих над 5-6 пъти на кръстосани разпити и попълвах тест с над 300 въпроса. Смениха ми поне 10 вида техни си някакви лекарства и нищо, грам ефект нямаше. Та и аз, като колегата, дето не го обедини, явно съм специален случай, дето не се дава току-така на никакви техники. :lol:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

paraboloid написа: Когато Иван ни учеше на БАБА, за нагледност ми направиха един сеанс точно за тази рана в носа. Преди това я бях тесала с нулев ефект и я зарязах, защото само до нея ми беше. От този един сеанс раната мина като по чудо! До тук - добре. Но хремата си остана и от една седмица започна да се образува рана под носа. Първоначално не й обърнах внимание, но от няколко дни тя нараства и вече пълзи към бузата - прилича на нещо средно между обрив, рана и херпес.
Това, че раната ти се мести от вътре - в носа навън е добър признак. Според определението за лечебна криза, това е лечебна криза. Остави тялото ти да направи необходимото. Не се опитвай да спираш процеса с ТЕС.
Можеш да използваш ТЕС за да подпомогнеш процеса.
Това, че ти се появява хронично през зимата и в носа ми говори че е възможно в миналото да си имала инцидент на много силна, шокираща погнуса от миризма на нещо, което е седяло в хладилника или си го помирисала в студено време, възможно е да е било и през зимата.
Помисли върху това. Концентрирай се върху периода точно преди първата поява на този проблем. Сетиш ли се за такава случка - изчисти я с ТКФ и лечението ти ще се ускори.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Не мога да се сетя за подобен случай. Също така не мога да определя и кога започна този процес. Той е ставал лека-полека, почти неусетно, докато в един момент някой ми обърна внимание, че цяла зима се влача с носни кърпи и тогава и аз го забелязах. И от както го забелязах, сякаш се увеличи. Когато се сетя за "помирисване", единственото, което ми изскача в главата /не знам защо/ е един спомен от детството ми. Леля ми беше починала и отидохме на погребението. Тя лежеше една такава, странна, студена и леко намирисваше, а мама ме накара да я целуна по челото. Беше пълен потрес за мен и някак си се е запечатало това отвращение. Но случката беше през пролетта. Другото, което се сещам е, че леля ми живееше близо до морето, в Добрич /поне от гледна точка на софиянче, това си е направо на морето/. Странни асоциации. Никога не би ми хрумнало. Не знам дали има някаква връзка. Просто като прочетох поста ти, докато убеждавах себе си, че нямам такива отвращения от помирисване, непрекъснато в главата ми изникваше тази случка с всичките й подробности.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Бинго- тесай случката с помирисване на студен труп на морето!
Другото, което на мен ми направи впечатление от поста ти е това
астмата си я имам още от София, не ми се е появила тук
но тук ти се появяват сополи и рани.
Може ли чрез раните и сополите в Бургас, да изразяваш скръб по загубата на астмата в София!? Т.е. търсиш и компенсираш внимание към "специалната ти загадъчно- неопределима, като конституция, особа".
Сополи- полу-скрит плач по/заради...(ако секрета е вътрешен, към гърлото е скрит плач по/заради...)
:roll:
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Тесах го два пъти под душа. След това астмата много се усили, едвам си поемах дъх. Тъкмо се бях пищисала какво да правя и ...изведнъж ме отпусна. Сега съм добре. Ама много гаден е тоя спомен, не ми се връща към него, а картината е непрекъснато пред очите ми. Много е гадно да ти изскачат такива неща. Тъкмо си ги позабравил, погребал и хоп, пак. Някак си, като че ли си правиш мръсно сам на себе си.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Да споделя нещо от личен опит което ми е помагало,а ти си прецени сама какво би могла да направиш.Мисълта за даден човек съм тесал,че ме кара да се чувствам зле,неприятно и т.н.,каквото чувствам и изпитвам мислейки си за него.След това пак си мисля пак за него,но не изпитвам нищо,спокоен съм и се чувствам много добре.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

paraboloid написа:Много е гадно да ти изскачат такива неща. Тъкмо си ги позабравил, погребал и хоп, пак. Някак си, като че ли си правиш мръсно сам на себе си.
Не си правиш мръсно сам на себе си. Когато почнеш да чистиш някоя стара и засъхнала мръсотия в началото изглежда, че я размазваш и увеличаваш. Но това е нужно за да я изчистиш напълно.
Всъщност така само вадиш от себе си на повърхността, това което си е там, седи и чака да бъде почистено.
Публикувай отговор